Bezárás

Szabadkígyós, MÁV-tanyák

Eladó családi ház
Alapterület 800 m²
Telekterület 36 000 m²
Szobák száma 8 + 5 fél
  • Térkép
Farkas Edina
06 1 755 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás udvari
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Az aszfaltozott közútról bekanyarodva a ház parkolójába jutunk, mely betonozott, ~ 600 m2 területű.

Busz és kamion számára is megfelelő parkolást biztosít. Ide kapcsolódik a 100 m2 területű garázs, mely 3 helyiségből áll.

Egyik helyiségben helyezkedik el az automata Carborobot kazán, ez a ház fűtését biztosítja, illetve a ház vízellátását nyújtó helyi vízmű, és a villanyfűtési lehetőséget biztosító berendezés, és egy kocsi beállásához megfelelő hely még marad. A 2. garázs szerelőaknás, a 3. műhelynek kialakított

A telek 24.000 m2, (+ 12.000 m2) mely sík terület, lakóház, udvar, és szántó besorolású, tehermentes bejegyzéssel. A telek parkosított, jellemzően gyepes terület, de sok az akác és az örökzöld.
A terület 2 oldalon drótkerítéssel, másik 2 oldalon szintkiemeléssel határolt.

A ~5000 m2 mesterségesen kialakított halastó természetes élőhelyet teremt a telepített, és már helyben szaporult halállománynak.

A tó környéke horgászásra kialakított, stégekkel, világítással, wc-vel, tűzrakó helyekkel, asztalokkal gyermekjátszókkal. A játszótér mögött található egy mini-golf pálya, mely több éve nem működtetett, elhanyagolt, felújításra szorul.

A tó mellett helyezkedik el a 200 m2 alapterületű klubház, melyben klíma, 3 szoba, 2 tusoló, 2 wc, konyha, illetve társalgó billiárd asztallal.

A horgásztó és a lakóház között található kb. 6000 m2 gyepes terület, mely udvari világítással, és vízellátással biztosított, sátorozási terület lehet. Emellett van kialakítva a kb. 3000 m2 lekerített baromfiudvar, kacsafürdető tóval, szélturbinás víznyerő kúttal.

A lakóház 3 szintből áll; földszint, első szint, és padlástér. Földszint 200 m2, 6 db fürdőszobás vendégszoba, vendégkonyha, ebédló, folyosó és 2 kamra. Szobák laminált, többi helyiség padlólappal burkolt.

Első szinten 2 db apartman helyezkedik el, melyekben szoba, konyha, fürdőszoba és előtér található. Szobák, konyhák laminált padlós, többi helyiség hideg burkolós.

Ezen a szinten van még egy másfél szobás lakás, innen nyílik a padlástér is.

A lakás szobái szőnyegpadló, a többi helyiség padlólap.
Padlástér szigetelt, lambériázott, szőnyegpadlós, 2 helyiségből áll. A padlástérben van még egy wc, és egy kis tároló kamra.

Az ingatlan teljes berendezéssel, gépekkel, használati tárgyakkal együtt eladó, így azonnal használatba vehető.

A bútorzat a földszinti 6 szobában új, fürdők újra csempézve, szobák újra laminált padlózva. Az emeleti bútorzat használt, de megkímélt. Az árban minden benne van, a mosogató szivacstól a fűnyíró traktorig.

Gyula város 12 km, Békéscsaba 8 km. Alkalmas kalandpark kialakításához, vállalati üdülő, lovas tanya, vadászház, oktatóközpont, nyugdíjas, vagy szenvedélybeteg gondozóház kialakításához, ifjúsági szervezetek táborhelyének, nagycsaládosok üdültetéséhez. Mintagazdaság létesítésére-gazdálkodás-képzéshez, árva gyerekek otthonának, szociális központnak, egyéb nagy területet igénylő vállalkozásnak, vagy több generációs családi háznak.

Már bevezetett falusi turizmus, vendégfogadás, üdültetés, a horgászat mint szolgáltatás működik a szálláshely mellett.

Kapcsolat a hirdetővel

06 1 755 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk