Bezárás

Sopron, Csengery utca

Eladó családi ház
Alapterület 460 m²
Telekterület 443 m²
Szobák száma 19
  • Térkép
Boros Szilvia
06 70 360 ···
Jeltz Holding Kft.
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2019
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés elektromos
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás udvari beálló
KIVÁLÓ BEFEKTETÉS SOPRON BELVÁROSÁBAN!

Tíz önálló egységből álló, magas színvonalon kivitelezett családi ház Sopron központi részén, a vasútállomáshoz közel. Kiválóan alkalmas bérbeadásra, alternatív gyógyközpont vagy irodai cégközpont kialakítására!

Sopron az új M85-ös átadásával autópályán is megközelíthető. Az ingatlan a vasútállomáshoz és az egyetemi városrészhez közel, a történelmi városközpont és az Alsó-Lővérek városrész között helyezkedik el. Az ingatlan jól megközelíthető gépjárművel is, udvarán igény szerint biztosítható autó beállási lehetőség, további parkolási helyek 200 m-en belül elérhetőek.

Az ingatlanban 10 önálló egység került kialakításra, melyek önálló villany- és vízmérő-órákkal vannak felszerelve. Összesen 8 nappali, 9 hálószoba és 2 garzon található benne. Mindegyik egységhez konyhai kiállás és fürdőszoba tartozik. A lakóingatlan nettó alapterülete 411 m2. Az alagsor alapterülete további 105 m2, normál belmagasságú, ablakokkal rendelkezik. Az elkülönült egységek hasznosíthatóak egységes (pl. cégközpont, gyógyközpont) vagy különálló koncepció mentén is (lakrészek kiadása). Az alagsor a felső ingatlanrészeket kiszolgálva raktárként avagy önállóan is jól funkcionálhat.

Az ingatlan 2019-ben teljes körűen, magas színvonalon került felújításra. Az eredeti épület 1938-ban épült polgári stílusban, ennek köszönhetőek gyönyörű, boltíves motívumai. Téglafalai 60 cm vastagok, amelyre 10 cm prémium grafit hőszigetelés került. Ablakai 3 rétegű prémium VEKA ablakok, az utcafronton 39 Db-es hangszigetelő üveggel, a pince ablakokon 8-as biztonsági üveggel. Az ablakok beépített redőnyökkel, a tetőablakok külső árnyékolókkal szereltek. A lakrészek fűtése mobil applikációval vezérelhető norvég Nobo elektromos fűtőpanelekkel történik, amelyek éjszakai áramról is üzemeltethetőek. A fürdőkben elektromos törölközőszárítók kerültek felszerelésre, a használati melegvizet 100 literes villanybojlerek biztosítják.
A beruházásról a teljes fotódokumentáció rendelkezésre áll.

Kérem, tekintse meg e magas színvonalon kivitelezett, sokoldalú befektetési lehetőséggel bíró ingatlant!
Érdeklődése esetén további információkért és megtekintésért keressen bizalommal.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 360 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk