Sopron, Mühl Aladár utca

Eladó családi ház
Sopron, Mühl Aladár utca
Hitelre van szükséged? Kalkulálj!
109 millió Ft298,63 ezer €
Alapterület
450 m²
Telekterület
1700 m²
Szobák
8 + 2 fél
Azonosító: 31376167
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
45 E Ft/hó
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

A naspolya is megérett.. 10+kg-)

-Tehermentes! TELEK mérete 1700nm, de lehet 2700nm is ha panorámára is vágyik, és szükséges hogy szép , és csendes is, legyen, mert az igényéivel ez találkozik..
Alapterülete a lakótérnek 11m széles, belül 10m, és 21m hosszú , belül 20m , plusz a mosókonyha a
fszt.-en 17nm.

Újszerű, minden tekintetben páratlan adottságokkal bíró duplex , valódi kétlakásos, kétgenerációs 2 180nm+140nm , családi házat kínálunk, rengeteg, elengedhetetlen, multifunkcionális kiegészítőjével egyetemben. Ezzel együtt különleges megoldásnak köszönhetően, akár egyben is használható (!)...
(Fontos. .-- Családbarát környezet, ház előtt, csak az utcában lakók járnak el !--) Játszótér 400 m , ha a 1700nm kert nem lenne elég...)
Sopron, belváros körgyűrű 3km, belváros 5 km, Deutschkreutz 1 km (strandok, üzletek, fagyizók :). #Kópháza 0 km !!!, Kisbolt 300 m, nagyobb 700 m,. 2 tannyelvű óvoda, ált. iskola 700 m, háziorvosi rendelő, Posta , Gyógyszertár, ÉTTERMEK, és a XIII. században szűz Mária tiszteletére emelt római katolikus kegytemplom, mely a Nádasdy legenda őrzője, 700 m. az utca végében!

---Itt középfokú német nyelvvizsgákkal büszkélkedhetnek az iskola tanulói...:)!

Osztrák, Tiroli szabványoknak megfelelően megépített ház, hatalmas, széles tető szerkezettel, antracit betoncserép fedéssel, átszellőztettetett, és teljesen aládeszkázott, szigetelt padlástérrel. TÉLIKERT nyáron kellemes, télen meleg… nem véletlenül (!) itt is padlófűtés van, és antracit betoncserép fedés, átszellőztetve!
.
Mindennek köszönhetően, nyáron, 38 fokban, ( 40 fok van a külső hőmérőn), tetőablak nincsen , 22-23 fok van. az emeleten is!
Kellemes hűs a ház minden része (!) légkondicionáló nélkül, télen pedig barátságosan meleg. MERT a falakat nem éri az esővíz, és a függőleges Déli napsütés.

--Emelet belmagasság 2,72m , Fszt. belmagasság 2,75m de a nappaliban 3,2m

Amennyiben igazodnék a céges hirdetésekhez -- BRUTTÓ 520 nm- lenne lakótér. és ez igaz is, a nettó tér, belülről 10mx20 m- x2 szinten, + a további 100 nm, ami 15mx6,5 m, 3 garázs, 2 db BÁRMEKKORA autóra, és plusz 12 nm zárt tároló , műhely, és még külön szauna, és fűtőhelyiség tetőzi a kínálatot, további kandallófa tárolók 12 nm, és 3 db öntöző víztároló rendszer.

Végtelen lehetőségeket nyújtó kertje több részre tagolt, panorámás, ezért korlátlan szórakozást nyújtó, meglepetés értékű, többfunkciós terekkel bír

Páratlan, mert a 2 lakás mérete, közel azonos méretű, 180 nm, 140 nm, szeparált, pazar, intim elhelyezkedése garantálja kényelmét, és itt tökéletesen háborítatlan életteret kapnak a lakóik.
Modern életérzésén kívül, különlegessége, hogy a lépcsőházon kívül, belülről is összeköthető, ha szüksége úgy kívánja.
Az Intim szféra, tökéletesen biztosított, lakásonként, és a szomszédoktól is. ( Ámbár az egymásnak tett gesztusok, köszönés, itt alapvetés:)-

Szintenként extra cserépkályha, padkákkal, színvilágában harmonizálva az enteriőrrel. Az egész házat, egy 24 KW Buderus kazán viszi, padló és radiátoros fűtéssel, 200 l pufferrel, rendkívül gazdaságosan.
Kiváló életkomfortot biztosító épülete, padló, és radiátoros fűtéssel is rendelkezik, ablakok 2004 UG1.0 terasz felé 14cm vastagságban , fa nyílászárók.
Exkluzivitása:
PATIO, pici tavacskával, halacskával:), nappaliból, szobából, közlekedőről látható, megközelíthető......valamint egy 17nm-es TÉLIKERT, szintén elképzelhetetlenül kellemes nyáron, és télen is , itt is radiátor-padlófűtéssel, teszi teljessé kényelmét a ház.
Ezeken felül, Itt még egy abszolút gyerek biztos, teljesen lezárható, védett terasz, és pazar virágoskert teremti meg a , tökéletes intim szférát!
A nap ellen 4mx3m széles napellenző is védi a családot...)

További kényelmet fokozó extrák:- gardróbok, modern burkolatok, világos színek, IKEA, KOLO, RAVAK, 2017-es stílus, Efapel Logus 90 LED-es kapcsolók, lámpák, riasztó rendszer, extra padló hőszigetelés, ,2x 3x35 A, biztosítja a teljes komfortot.
A telek másik vége, is csendes utca felé nyílik, megosztása lehetséges..

----Kamionok, szmog, zaj, eldobált csikkek, bármiféle atrocitás, stb...) itt mutatóban sincs,
----Makulátlan környezet, tiszta levegő, szuper szomszédok, figyelem, kedvesség, az van

Értékesítőket nem várunk! (és van is, fél-kizárólagos )
Üzenetben is el tud érni !
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély