Sopron, Sopronbánfalva

Eladó irodahelyiség irodaházban
Sopron, Sopronbánfalva
Ár
150 millió Ft
Alapterület
457 m²
Közvetítői azonosító: COM OF457840
Azonosító: 28676219
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
C
Emelet
földszint
Épület szintjei
2
Légkondicionáló
nincs
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - benne van az árban

Leírás

Legyen üzlete azonnal! Sopronban, nagyon jól megközelíthető, frekventált helyen, azonnal használatba vehető üzeleti ingatlant kínálunk eladásra, rendkívül kedvező négyzetméter áron.
A jelenleg kétszintes üzletház tetőtere is beépíthető, hasznosítható, így akár további irodák, raktárak, de akár 4 új lakás is kialakítható az üzletileg esetleg felesleges területeken. Az ilyen jellegű átalakításhoz engedélyterv is rendelkezésre áll.
Az ingatlan földszinti részén, két utcából gépkocsi kapuval ellátott raktár részleg, irodák és vizesblokk található jelenleg. Az ügyfélforgalom ízléses portálon keresztül bonyolódhat. Az emeletre elegáns lépcsőházon keresztül, de akár lifttel is fel lehet jutni. Az emelten kb. 50-50 % arányban, nagy biztonságú raktárak, illetve iroda, tárgyaló, és szociális blokk került kialakításra. Ez utóbbi, teakonyhából, öltözőből és fürdőből áll. A ház öt saját parkolóhellyel és 10 teremgarázs beállóval rendelkezik, aszfaltos úton megközelíthető.
A fűtés gázkazánnal történik. Komoly riasztórendszer kiépítve az ár részét képezi. Az ingatlan a választott használati mód függvényében, azonnal birtokba vehető és használható, vagy kis költséggel átalakítható. A remek lehetőségek, most igazán kedvezői áron, nettó 150 M Ft-ért elérhetők.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel