Sopron, Kurucdomb

Eladó házrész
Kétlakásos
Sopron, Kurucdomb
Alapterület
212 m²
Telekterület
621 m²
Szobák
6
Azonosító: 31540522
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó házrész

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2001 és 2010 között
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
3
Fűtés
gázkazán, vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

"ÜSSÖN KETTŐT EGY CSAPÁSRA!"
VEGYE MEG EZT A TÁRSASHÁZI LAKÁST,
MELY 2 GENERÁCIÓNAK, DE ÜZLETI VÁLLALKOZÁSNAK IS ALKALMAS!
GARÁZZSAL + TÉRKÖVEZETT UDVARI BEÁLLÓVAL!
SZÉP, KARBANTARTOTT, KÜLÖN HASZNÁLHATÓ KERTRÉSSZEL!
GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL!
FOLYTATOM…

Sopronban, Kurucdombon, nyugodt, abszolút csendes, kertvárosi környezetben, minőségi, szép, családi házak ölelésében, ELADÓ-vá vált, egy 621 m2-es, önálló telken elhelyezkedő, igényes, újszerű állapotú, folyamatosan karbantartott 3 szintes, 3 lakásos, 324 m2-es, TRIPLA KOMFORTOS családi ház szeparált, 212 m2-es, 2 szintes, 2 lakásos lakrésze.

Az épület társasházzá lett alakítva úgy, hogy 2db albetét (önálló helyrajzi számmal jelölt ingatlan) lett létrehozva! Mindegyik albetét, teljesen független a másiktól, így nem osztatlan közös tulajdonként, hanem társasházi lakásként értékesíthető!

Az egyik albetéten, ami a legfelső 98 m2-es tetőtéri szinten található, egy önálló, teljesen újonnan kialakított (külső lépcsőről megközelíthető) lakás található, ami nem eladó!

Az jelenlegi eladás tárgyát a másik albetéten lévő 212 m2-es, önálló lakrész (a középső és alsó szint együtt) képviseli. A meghirdetett ár is ezekre együtt vonatkozik!
Ezen a 2 szinten, szeparáltan, külső bejáratokkal, 2 külön lakás lett kialakítva. (Ugyanakkor az épületen belülről a saját lépcsőházból is mindkettő megközelíthető.)

Elosztásuk az alábbiak szerint alakul:

- Az emeleti, 112 m2-es szinten, (a cirkó mellett alternatívaként, egy gyönyörű kandallóval is fűthető) nappali + 3 szoba, dupla ablakos tágas étkező, ugyancsak ablakos, nagy, beépített, gépesített konyha, fürdő, szeparált wc, ablakos előtér + egy 13 m2-es PANORÁMÁS, kényelmes erkély.
- Az alsó 80,6 m2-es, (félszuterén) szinten: 2 szoba, konyha, közlekedő és előtér, fürdő wc-vel, külön wc, tároló + egy 21,8 m2-es garázs.
Az alsó szint ugyanakkor üzleti célokra is kiválóan alkalmas, pl. szépségszalon, fodrász stb., mivel a szeparáltsága és külön bejárata az ilyen jellegű kiadhatóságát is lehetővé teszi!

A fűtés nagy teljesítményű BUDERUS gázkazánnal + egy vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges, a szobákban radiátoros, a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtéses hőleadással.

Az eladás tárgyát tehát jelenleg a csak együtt értékesítendő (egy albetéten lévő) 212 m2-es alsó két lakószint a garázzsal + az elkeríthető, kizárólagos 126 m2-es kertréssz teszi ki, az ár is ezekre együtt, értendő!

Jöjjön el, nézze meg, nem fog csalódni!
Ezen az áron biztos beleszeret!

A pontos részleteket, valamint a megtekintést illetően, kérem, keressen elérhetőségeimen!
Kérésre alaprajzot tudok küldeni!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel