Bezárás

Sopron, Kertváros

Eladó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 457 m²
Ár 150 millió Ft
  • Térkép
Szabó Mihály
06 20 352 ···
Duna House Sopron
Üzenetet küldök

Eladó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája C
Emelet földszint
Épület szintjei 2
Légkondicionáló nincs
Üzemeltetési díj nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - benne van az árban
Legyen üzlete azonnal! Sopronban, nagyon jól megközelíthető, frekventált helyen, azonnal használatba vehető üzeleti ingatlant kínálunk eladásra, rendkívül kedvező négyzetméter áron.
A jelenleg kétszintes üzletház tetőtere is beépíthető, hasznosítható, így akár további irodák, raktárak, de akár 4 új lakás is kialakítható az üzletileg esetleg felesleges területeken. Az ilyen jellegű átalakításhoz engedélyterv is rendelkezésre áll.
Az ingatlan földszinti részén, két utcából gépkocsi kapuval ellátott raktár részleg, irodák és vizesblokk található jelenleg. Az ügyfélforgalom ízléses portálon keresztül bonyolódhat. Az emeletre elegáns lépcsőházon keresztül, de akár lifttel is fel lehet jutni. Az emelten kb. 50-50 % arányban, nagy biztonságú raktárak, illetve iroda, tárgyaló, és szociális blokk került kialakításra. Ez utóbbi, teakonyhából, öltözőből és fürdőből áll. A ház öt saját parkolóhellyel és 10 teremgarázs beállóval rendelkezik, aszfaltos úton megközelíthető.
A fűtés gázkazánnal történik. Komoly riasztórendszer kiépítve az ár részét képezi. Az ingatlan a választott használati mód függvényében, azonnal birtokba vehető és használható, vagy kis költséggel átalakítható. A remek lehetőségek, most igazán kedvezői áron, nettó 150 M Ft-ért elérhetők.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 352 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?