Bezárás

Sopron, Belváros

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 1 000 m²
Ár 380 millió Ft
  • Térkép
Duna House Sopron
06 30 837 ···
Duna House Sopron
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Az ingatlan pinceszintjén a korábbi szerelőműhelyből 10 autó befogadására alkalmas, 280 nm-es teremgarázst alakítottak ki.
A földszinten található a recepció, a teakonyha-étkező, 1 db apartman, mögötte 75 nm-es wellness-részleg: finn-szauna, infra szauna, sókabin. A pihenőrészlegen zuhanyzó, női és férfi öltöző, WC, mosdó került kialakításra.
Ugyancsak ezen a szinten található még egy garázs, kazánház, illetve jelenleg egy kiadó, 85 nm-es, külön bejáratú utcafronti üzlethelyiség. Hasznosítása többcélú lehet: rendelő, kereskedelem, stb. A kazánházban vegyes tüzelésű kazán található, illetve 1000 literes puffer tartály. A helyiség szekcionált kapun keresztül utcafrontról megközelíthető.
Az épület első emeletén található 5 klimatizált vendégszoba zuhanyzóval és wc-vel, társalgó-lépcsőforduló, erkély, tetőterasz. A lakás 64 nm-es, ebben szintén két szoba, konyha, fürdőszoba található, de tartozik még hozzá egy 48 nm-es tetőterasz is.
Az épület második emeletén 6 db zuhanyzós vendégszoba található, illetve itt helyezkedik el egy másik kazánház. A fűtésrendszert 2 db gázkazán biztosítja, míg a meleg vizet 500 literes keringető rendszerrel bojler adja, mely elektromos áramról és gázüzemű kazánról is üzemeltethető.
A helyiségek berendezettek. A szobák felszerelése: ágyak, szekrény, síképernyős TV.
Az ételek melegítése a teakonyhában, étkezés a reggelizőben megoldott.
Az ingatlan alkalmas arra is, hogy társasházzá átalakítsak át.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 837 ···
Üzenetet küldök