Bezárás

Sopron, Belváros külső

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 700 m²
Ár 359 millió Ft
  • Térkép
Németh Ildikó
06 70 388 ···
Otthon Centrum - HARTMANN
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

A felújított wellness panzió a városcentrum észak-nyugati szélén helyezkedik el. A 13 szobát és két apartmannt magába foglaló épület 36 főnek biztosít szálláslehetőséget,plusz a szobák még pótágyazhatóak. A panzió 100%-ban beépített saroktelken helyezkedik el, összterülete 1000 nm. Az épület 1990-ben épült, 2012-ben felújításon esett át. Ezen kívül tavalyi évben a szobák új burkolatokat szanitereket és bútorokat kaptak. Jelen pillanatban is folyik a megújuló energiára való áttérés előkészítése. A tulajdonosnak fontos a magas minőség biztosítása mind a műszaki mind az esztétikai megjelenésben.
A három szintes panzió fogadószintjén kapott helyet a wellness-fittnes részleg amelyet jelen pillanatban nemcsak a szállóvendégek használhatnak. Sóbarlang, infra- és finn szauna biztosít teljes kikapcsolódást a vendégeknek. Az I. szinten egy 64 nm-es lakást is kialakítottak melyhez egy 48 nm-es terasz is tartozik. A tetőtérben is vannak szobák. Természetesen minden szobához fürdő és wc is tartozik. 12 gépjármű tárolására alkalmas a garázs. Vegyes tüzelésű kazán(épített Leier kéménnyel), gázkazán illetve 1000 literes puffer tartály is gondoskodik a fűtésről és a melegvízről.

A város a minőségi turizmus, a vendéglátás, a borkereskedelem a konferenciák és nem utolsó sorban a VOLT fesztivál helyszíne. Számos étterem, szálloda, kereskedelmi és szolgáltatóház működik.Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!eladó,panzió,wellnes,sopron,

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 388 ···
Üzenetet küldök