Bezárás

Solt, Kecskeméti út

Kiadó telephely
Alapterület 1 000 m²
Telekterület 3 838 m²
Ár havonta 1 000 000 Ft
  • Térkép
Kovács Alexandra
06 30 203 ···
Triarco Ingatlanhasznosító Kft.
Üzenetet küldök

Kiadó telephely

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Solt belterületén (Bács-Kiskun megye) közvetlenül az 52-es számú főút mellett eladó/kiadó egy felújított, kiürített üzem- és raktárhelyiség irodának is alkalmas helyiségekkel, öltözőkkel, mintabolttal.

Lokáció: Budapest, Kecskemét, Dunaújváros, Székesfehérvár könnyen elérhető, hiszen 3 főút találkozásában fekszik (51-es, az 52-es és az 53-as főútvonalak), pár km-re van a Dunai híd, Dunai kikötő, a 6-os főút, az M6-os autópálya, az M8-as autópálya, illetve a Budapest-Belgrád vasútvonal (az ún."kínai vasútvonal") építését is Solttól 10-15 percre tervezik.

Az ipari ingatlan több részből áll és több irányból bejárható: összesen 1000 m2 összterületű ipari árammal ellátott összefüggő üzemépületet, felcsempézett üzem, raktár, 2 nagy és 2 normál raktár, több kisebb tárolóhelyiség, árukiadó épület és az egyik családi ház földszintjén található külön bejáratú mintabolt. A gondozott kertben úszómedence, jacuzzi, botanikus kert található.

Vétel esetén a 3838 m2-es telken található kétszintes családi ház (240 m2 és 180 m2) is a vételár részét képezi. A 240 m2-es felújított családi ház (2 szint + beépített padlástér) 4 egész szobából, étkezős konyhából, 2 fürdőszobából, teraszból, erkélyből áll, a 180 m2-es, szintén emeletes családi házban 3 külön-nyíló szoba, 1 fürdőszoba, 1 terasz és 1 erkély található.

Saroktelek, így jó minőségű, aszfaltozott útról két irányból is jól megközelíthető az ingatlan.

Ezek az épületek jól funkcionálhatnak raktár helyiségekként, egyéb élelmiszeripari- vagy feldolgozó üzemnek, összeszerelő -, csomagoló-, palackoczó üzem, bemutatóterem, logisztikai központnak varrodának, vendéglátóipari helyiségeknek is kiválóan alkalmas.

Bérleti díj: 1000Ft/m2
Vétel esetén egyedi ajánlat készül.

The industrial property is located in Solt, on the 52nd main road.
Plot size: 3838m2. This area contains 5 renovated industrial properties including a store-house, two garages, a product-output building, a showroom of products with its own entrance on the ground floor and there is also a beautiful botanic garden and a swimming pool.

The buildings are suitable for different types of businesses. These areas can also be used as storages, and used for extensive manufacturing. It is a great prospect for investors.

Kapcsolat a hirdetővel

Triarco Ingatlanhasznosító Kft.
Az iroda összes hirdetése
06 30 203 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?