Bezárás

Sirok, Heves megye

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 480 m²
Ár 89,9 millió Ft
  • Térkép
Zagyiné Anett
06 30 532 ···
Balla Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló van
Eladásra kínálok a Mátra keleti szélénél Sirokban, 480 m2es, 2 szintes, 9 szobás 27 férőhelyes panziót étteremmel és presszóval, teljes berendezésével.

A szobák és a fürdőszobák teljeskörű felújításon estek át.Minden szoba klimatizált lett.
Az ingatlan per és tehermentes. Az emeleten 6db 4 fős, 1db 8 fős, 1db 1 fős + 1db 2fős szobák vannak. A földszinten étterem rész működik. Minden szobában található WC-zuhanyzó. A 8 fős szoba a gyerekeknek került kialakításra, melyben emeletes ágyak, valamint saját WC-zuhanyzó található.

A panzió és kiszolgáló egységei családi vállalkozásban jelenleg is üzemel.

Az ingatlan összkomfortos, a fűtést és a meleg víz ellátást vegyes tüzelésű kazán, gázkazán,faelgázosító kazán valamint napkollektorok biztosítják.

A vendéglátó egység 2746 m2es telken helyezkedik el, amely részben térkövezett, részben füvesített területből áll. Az udvaron több gépkocsi beállására alkalmas terület van.

Sirok Egertől 19km-re található. Legfőbb nevezetességei az egykori barlanglakások, valamint a siroki vár. Kiváló turisztikai adottságokkal rendelkezik.

Ajánlom ezt az ingatlant befektetőknek, pályázati forrásokat felhasználva építhető még a telken 8 apartmanos panzió, melynek az építési tervdokumentációja rendelkezésre áll.
Az új tulajdonos tovább üzemeltetheti a jól működő panziót, de akár kis átalakítással több generációnak is alkalmas családi ház is kialakítható belőle. Valamint az erdő közelsége miatt vadásztársaságoknak is alkalmas lehet.

Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem, hívjon bizalommal:
Tel.

Irányár: 89.900.000 Ft

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 532 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk