Bezárás

Siófok, Honvéd utca

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 4 400 m²
Ár 850 millió Ft
  • Térkép
Kövecses-Nagy Anna
06 20 967 ···
Dynamic Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Eladó egy jól bejáratott, jelenleg is működő Hotel, Panzió, étterem. 7500 m2 területen fekszik,épület 4400m2 ebben található étterem, Hotel 47 szobával, Borozó, Tárgyaló termek, Wellness,+ 1 lakás
A Balatontól körülbelül 3,5 km távolságra fekvő wellness szállodánk 46 otthonosan berendezett szobával és 12 apartman házzal, zárt parkolóval, saját étteremmel és wellness komplexummal rendelkezik.
A wellness hotel rendezett udvarán egy feszített víztükrű úszómedence, egy játszótér, és egy grillezésre, kerti partik megtartására alkalmas fedett épület szolgálja a kültéri kikapcsolódást, de emellett számos sportolási és szórakozási, wellness lehetőséget is kínál.
Megközzétehetősége:M7-es autópályán és a 7-es úton Budapestről, valamint Nagykanizsa felől, Szekszárd irányából a 65-ös főúton lehet eljutni.
A jól bejáratott, jelenleg is működő panzió 52 szobával rendelkezik, a meleg konyhás étterem vendégtere 180 férőhelyes + 120 fős terasz is rendelkezésre áll. A vendéglátó egység egész évben üzemképes és üzemel, azonnal használatba vehető.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, új építésű, újszerű eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 967 ···
Üzenetet küldök