Bezárás

Siófok, Somogy megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 1 200 m²
Ár 350 millió Ft
  • Térkép
dr. Farkas István
06 70 461 ···
Otthon Centrum - Belvárosi Iroda II.
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

BEFEKTETŐKNEK/Siófok/Sorházi lakások/Eladó
Eladásra kínálok a Balaton déli partján, Siófokon 12 db kétszintes, duplakomfortos, 100 nm-es sorházi lakást.
Új tulajdonosa a lakásokat - a folyamatban lévő albetétesítést követően - akár egyenként is értékeítheti/hasznosíthatja.
Az ingatlanok a belvárostól délre, jól megközelíthető helyen, egy forgalmas főút nyomvonalán, az M7 autópályától kb.2 km-re, a vízparttól mintegy 4 km-re találhatók.
Az 1622 nm-es térkövezett területen található 2 db, részben alápincézett sorházas jellegű épületben 6-6 db kétszintes apartman található. A lakások mindegyike 50 nm-es földszinti és ugyancsak 50 nm-es emeleti részből áll. A földszinti részhez terasz, az emelethez erkély csatlakozik. Minden egyes lakáshoz a pincében 20 nm-es tároló, a zárt udvaron parkoló, továbbá egy 300 nm-es saját zöld kert tartozik.
A teraszos földszinti lakrészben amerikai konyhás nappali és kádas fürdőszoba található. Az erkélyes emeleti részen 2 háló, valamint zuhanyozós fürdőszoba került kialakításra.
A lakások fűtése gázcirkó készülékkel megoldott. A földszinten padlófűtést, az emeleten radiátoros fűtést találunk. Minden lakás egyedi mérőórával (víz, villany, gáz) van felszerelve.
A lakások mindegyike azonnal költözhető, a konyha és a teljes bútorozat benne van a vételárban.
A teljes ingatlan egyben 350 millió forintért, ill. a lakások parkolóval, tárolóval és kerttel a folyamatban lévő albetétesítést követően egyenként is, 29,9 MFt egységáron megvásárolhatók.
Az igényes kialakítású, jó műszaki állapotú épületkomplexum karbantartása és állagmegóvása folyamatos.
Övezeti besorolás: Vt-12-o (Településközpont vegyes terület)

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum - Belvárosi Iroda II.
Az iroda összes hirdetése
06 70 461 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?