Siófok, Liszt Ferenc sétány 2-10

Eladó tégla lakás
Siófok, Liszt Ferenc sétány 2-10
Alapterület
76 m²
Szobák
3
Közvetítői azonosító: COM C1102
Azonosító: 27798830
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tégla lakás

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
10 felett
Épület szintjei
több mint 10
Lift
van
Belmagasság
3 m-nél magasabb
Fűtés
fan-coil, hőszivattyú
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön helyiségben
Tájolás
kelet
Kilátás
panorámás
Erkély mérete
55.86 m²
Kertkapcsolatos
nem
Tetőtér
penthouse
Parkolás
udvari beálló - megvásárolható
Parkolóhely ára
3 000 000 Ft

Leírás

Vissza nem térő lehetőség, hogy a Balaton déli partjának legmagasabb épületében kialakításra kerülő 103 lakás egyik boldog tulajdonosa lehessen!
Az Aranypart Ingatlanbefektetési Alap 2018 augusztusában megkezdte a siófoki Ezüstparton a volt Ezüstpart Hotel 90 000 m2-es területének IV. ütemét, a CADET Társasház felújítását és értékesítését. A korábban szállodaként üzemelő 10 emelet magas épület, egyedülálló, elvehetetlen panorámát biztosít tulajdonosai számára. Ilyen magas épületet már a helyi építési szabályzatok nem engedélyeznek építeni a Balaton-parton, éppen ezért döntöttek az épület teljeskörű felújítása, modernizációja mellett.
A szerkezetig visszabontott épület hőszigetelési rendszere a 2018-tól érvényes energetikai szabványoknak megfelelő, a lakások hűtése-fűtése a mai kor követelménye szerint hőszivattyús rendszerrel van kiépítve. A szintek megközelíthetőségét liftek biztosítják. A 11. emeleten a Balatonon egyedülálló, elvehetetlen örök tihanyi panorámával rendelkező 3 db luxus Penthouse lakás van újonnan kialakítva. A házhoz tartozó, közel 5.000 m2 nyári kültéri szabadidő park kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít a családosok számára is. A telken belüli gyermekjátszóteret és szabadtéri fitnesz parkot térítésmentesen vehetik igénybe a tulajdonosok. Az ingatlan előtt elhúzódó több mint 3 km hosszú szabadstrandi terület, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit. A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet csak belépni.
A(z) Ezüstpart Ingatlan weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel