Bezárás

Siófok, Liszt Ferenc sétány 2-10

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 76 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Kókai Katalin
06 30 408 ···
Ezüstpart Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2020
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 10 felett
Épület szintjei több mint 10
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés fan-coil, hőszivattyú
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás kelet
Kilátás panorámás
Erkély 55.86 m²
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér penthouse
Parkolás udvari beálló - megvásárolható
Parkolóhely ára 2.7 M Ft
Vissza nem térő lehetőség, hogy a Balaton déli partjának legmagasabb épületében kialakításra kerülő 103 lakás egyik boldog tulajdonosa lehessen!
Az Aranypart Ingatlanbefektetési Alap 2018 augusztusában megkezdte a siófoki Ezüstparton a volt Ezüstpart Hotel 90 000 m2-es területének IV. ütemét, a CADET Társasház felújítását és értékesítését. A korábban szállodaként üzemelő 10 emelet magas épület, egyedülálló, elvehetetlen panorámát biztosít tulajdonosai számára. Ilyen magas épületet már a helyi építési szabályzatok nem engedélyeznek építeni a Balaton-parton, éppen ezért döntöttek az épület teljeskörű felújítása, modernizációja mellett.
A szerkezetig visszabontott épület hőszigetelési rendszere a 2018-tól érvényes energetikai szabványoknak megfelelő, a lakások hűtése-fűtése a mai kor követelménye szerint hőszivattyús rendszerrel van kiépítve. A szintek megközelíthetőségét liftek biztosítják. A 11. emeleten a Balatonon egyedülálló, elvehetetlen örök tihanyi panorámával rendelkező 3 db luxus Penthouse lakás van újonnan kialakítva. A házhoz tartozó, közel 5.000 m2 nyári kültéri szabadidő park kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít a családosok számára is. A telken belüli gyermekjátszóteret és szabadtéri fitnesz parkot térítésmentesen vehetik igénybe a tulajdonosok. Az ingatlan előtt elhúzódó több mint 3 km hosszú szabadstrandi terület, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit. A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet csak belépni.

Ezüstpart Ingatlan weboldala

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 408 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk