Siófok, Szabadifürdő Kiadó általános mezőgazdasági ingatlan
Telekterület 2400 m2
Közvetítői azonosító: COM 155008590 Azonosító: 32701393
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 410
Kiadó általános mezőgazdasági ingatlan
Költözhető nincs megadva
Min. bérleti idő nincs megadva
Költözhető nincs megadva
Min. bérleti idő nincs megadva
Leírás

A LIDO HOME SIÓFOK bérbevételre kínálja Siófok Szabadi-fürdő részén található jól megközelíthető, közművekkel ellátott mezőgazdasági területet.

Környezetében állandó lakhelyül szolgáló kertes házak, nyaralók valamint mezőgazdasági terület van. Így a terület valóban könnyen megközelíthető minden időszakban. Villany, víz telken belül, valamint fúrt kút is elérhető.

A gazdálkodásra kínált terület hosszú távú bérlésre és gazdasági év figyelembe vételével vehető használatba az első évi bérleti díj megfizetésével. A területet három fő részre lehet tagolni. Az egyik területen kb. 60 db gyümölcsfa van, nagyrészt barackfa, néhány szilva és körtefa is akad. Még termelhetőek, azonban a megújítása indokolt. A másik területrészen kb. 300nm-es alumíniumvázas fóliasátorváz található alsó-felső öntözővel, fűtés lehetőségével. A harmadik területrészben két részre tagolt konyhakerti gazdálkodásra alkalmas előkészített földterület várja a hasznosítást.

Van mód arra, hogy kezdő termelők is megkezdjék a munkát és gépeket, eszközöket béreljenek hozzá a tulajdonossal egyeztetve.

Lehetőség van a bérlőnek kistermelői támogatást is megpályázni.

Amennyiben a LIDO HOME SIÓFOK által kínált terület, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret?

Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Siófok, Szabadifürdő
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 410
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch