Bezárás

Siófok, Sóstó

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 40 m²
Telekterület 300 m²
Szobák száma 2
Ár 33 millió Ft
  • Térkép
Parag Judit
06 20 227 ···
SH Ingatlaniroda Somogy
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota felújított
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Siófok- Sóstó területen a Stonehenge Ingatlan eladásra kínál egy jelenleg felújítás alatt álló ingatlant. Az ingatlan a vevő igényei szerint lesz kialakítva, érdeklődés esetén tudunk terveket mutatni, illetve bővebb tájékoztatást adni az ingatlanról.

- A Balaton part pár perc könnyed sétával elérhető, az ingatlan a térség egyik legnagyobb zöld területe mellett található, ami számtalan lehetőséget biztosít akár gyerekek akár felnőttek részére. -

Az ingatlanban adottságokhoz mérten egy tágas nappali kerül kialakításra közvetlenül a bejáratnál. A hálószoba és a konyha a nappaliból közvetlenül nyílik. A fürdőblokkhoz a konyhán keresztül vezet az utunk.

A tulajdonos már elkészült igatlanát is be tudjuk mutatni a lehetséges vevő számára, kialakításban és minőségben ugyanazt garantáljuk. A már elkészült ingatlan a környék egyik legfelszereltebb és legmodernebb ingatlana, ha ön is szeretne egy hasonló nyaralót, amit az Ön igényeire lehetőségek szerint személyre szabtak ne habozzon.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó nyaralók ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 227 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk