Siófok, Ipartelep

Kiadó telek ipari hasznosításra
Alapterület 50 m²
Telekterület 6 749 m²
Ár  havonta 40 000 Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 778 ···
Kocsis Katalin
Üzenetet küldök

Kiadó telek ipari hasznosításra

Min. bérleti idő nincs megadva
Ingatlanirodánk Siófok iparterületén, M7-es autópálya közelében ipari tevékenység végzésére alkalmas ingatlant kínál hosszútávú bérlésre.

A területen több épület áll. Az utcafronton elhelyezkedő földszint + tetőtér kialakítású épületben iroda, szociális egység található. A telek 6749 m2, ebből igény szerint bérelhető a tevékenységhez szükséges terület.

Az ingatlanon portaszolgálat és éjszakai őrzés van, melynek költségét a bérleti díjba beépítették. Lehetőség van saját, egyedi mérőórák felszerelésére, melyek alapján a saját fogyasztást tudják fizetni az energiaszolgáltatók felé. Az ingatlan rendelkezik gázbekötéssel és gáz cirkó fűtéssel, de egyedileg is megoldható a meglévő kémények segítségével.

A hirdetésben megadott bérleti díj nettó ár, mely 50 m2 épületrészre vonatkozik. Az igények szerint ez módosítható, közös megegyezés alapján a bérlő kérésének megfelelően változtatható.

Az épület 800 Ft + áfa/m2 díjért, az udvar 150 Ft + áfa/m2 díjért bérelhető.

Fontos információ, hogy az ipari területet a közeljövőben megvalósuló elkerülő úton könnyen és gyorsan elérhetjük az autópályáról.

Hívjon, hogy mielőbb megnézhesse és kibérelhesse az igényeinek legmegfelelőbb ipari területet.

Nálunk Ön az első!

Irodánk:
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza földszint)

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kocsis Katalin
A referens összes hirdetése
06 70 778 ···

Mondd el véleményed oldalunkról!

1
10