Siófok, Belváros

Kiadó telephely
Alapterület 320 m²
Telekterület 6 749 m²
Ár  havonta 1 100 000 Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 778 ···

Kiadó telephely

Min. bérleti idő nincs megadva
Autópálya közelében

A City Cartel ingatlaniroda Siófok iparterületén, M7-es autópálya közelében ipari tevékenység végzésére alkalmas ingatlant kínál hosszútávú bérlésre.

A területen több épület áll. Az utcafronton elhelyezkedő földszint + tetőtér kialakítású épületben iroda, szociális egység található. A telek 6749 m2, ebből igény szerint bérelhető a tevékenységhez szükséges terület.
A tetőtér ugyanekkora alapterülettel rendelkezik, csak még nincs kialakítva.

Az ingatlanon portaszolgálat és éjszakai őrzés van, melynek költségét a bérleti díjba beépítették. Lehetőség van saját, egyedi mérőórák felszerelésére, melyek alapján a saját fogyasztást tudják fizetni az energiaszolgáltatók felé. Az ingatlan rendelkezik gázbekötéssel és gáz cirkó fűtéssel, de egyedileg is megoldható a meglévő kémények segítségével.

A hirdetésben megadott bérleti díj nettó ár, mely a 320 m2 épületre vonatkozik. Az igények szerint ez módosítható, közös megegyezés alapján a bérlő kérésének megfelelően változtatható a bérelni kívánt terület.

Fontos információ, hogy az ipari területet a közeljövőben megvalósuló elkerülő úton könnyen és gyorsan elérhetjük az autópályáról.

Hívjon, hogy mielőbb megnézhesse és kibérelhesse az igényeinek legmegfelelőbb ipari területet.

Minden kedves jelenlegi és leendő City Cartel ügyfelünket szeretettel várunk irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére.

Nálunk Ön az első!

Irodáink:
8600 Siófok, Fő tér 6. /Sió Pláza -1 szint/
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kiss Mária
A referens összes hirdetése
06 70 778 ···
City Cartel Balaton Az iroda összes hirdetése

Mondd el véleményed oldalunkról!

1
10