Bezárás

Siófok, Aranypart

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 1 114 m²
Ár 700 millió Ft
  • Térkép
Grandcenter Kft.
06 20 373 ···
Grandcenter Kft.
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Fektessen be egy már nyereséges vállalkozásba!!
EXKLUZÍV 4 csillagos Bali hangulatot idéző Luxus BOUTIQUE HOTEL eladó AZ ARANYPARTON, a LEGMODERNEBB és LEGIGÉNYESEBB TECHNIKAI ÉS ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOKKAL! A Hotel elegáns ÓDON VILLASORÁN található. Kiemelkedő adottságainak köszönhetően kiváló befektetési lehetőséget kílenleg 18 kialakított szobával és további bővítési lehetőséggel rendelkezik.
Új építésű, 2018 tavaszán átadott, nyáron megkezdte működését mindig teltházzal, kiváló Sushi éttermi résszel üzemel.
A hotel kialakításnál elsődleges szempont a TERMÉSZETES ÉS LUXUS építőanyagok és berendezések kiválasztása volt. / természetes kő, olajfestmények,láva kőszobrok, ritka fa bútorok, HD tévé 4000 csatornával, ingyenes androidos mobiltelefonok a vendégek számára korlátlan internetes, és telefon hívásokkal./ A főépületen kívül található még rajta egy különálló, két emeletes épület is, ami elhelyezkedése és adottságai miatt rendkívül sok lehetőséget rejt magában.
A hotel bővíthető, wellness szolgáltatással kiegészíthető - erre már kész, különleges tervek állnak rendelkezésre. Idén elkészül a medence is.Ha minden a jelenlegi elképzelések alapján készül el az ingatlanon, ez a hotel Magyarországon egyedülálló lesz. 1.114 nm
Ha mos veszi meg, 1.600.000 € plusz ÁFA, ma jelenlegi körülmények között.
400.000 € kell a befejezéshez.
ha elkészül (idén ) 2.000.000 € + Áfa
De csak 400 000 eurót kell foglalóként letenni 2 millió EURO +Áfáról szól az adásvételi szerződés. Ön is befejezheti de az eladó vállalja hogy Ő fejezi be.
Amikor teljesen elkészül Ára 2 milló EURO + Áfa

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 373 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?