Bezárás

Sellye, Baranya megye

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 300 m²
Ár 44 millió Ft
  • Térkép
Szőke Sándor
06 30 737 ···
Szőke Ingatlanközvetítő
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Az Ormánságban, a sellyei strandfürdő mellett, kiváló úton megközelíthető, egész évben üzemelő camping és üdülőtelep eladó.
A camping egy hektáron fekszik, mellette 0,3 hektár erdő található.
A hársfák árnyékában létesített 4 fős apartmanház , 6 db 34 fő elhelyezését biztosító turistaszoba és 28 sátorhely áll a vendégek rendelkezésére.
A nemenkénti két fürdő, két WC + mozgáskorlátozott vizesblokk működését gázkazán biztosítja, az apartmanban villanybojler került beépítésre.
A kemping területe sík, talaja füves, az utak, parkolók, lakókocsi beállók zúzottkővel borítottak, különösebb terepakadály nem található, egész évben biztosított a száraz úton közlekedés. A lakókocsik áramvételi lehetősége kiépített.
A filagória 130 m2-én 80 vendég tud kulturált körülmények között étkezni ill. szórakozni. Itt kemence és sütő biztosítja a kulináris élvezetek kedvelőinek a sütési és főzési feltételeket a melegítőkonyha mellett.
A színpad és a pázsitos kiváló terep közösségi rendezvények , esküvők, lakodalmak, baráti találkozók megtartására.
A lovak szerelmeseinek is tudunk kikapcsolódást nyújtani, engedéllyel rendelkező istálló, karám és lovas pálya van a camping területén a kialakított sportpályákon kívül.

Elégedett , évente visszatérők vendégek biztosítják a folyamatos üzemeltetést és bevételt.


Irányár: 44 M Ft . Érdeklődni:

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 737 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk