Bezárás

Sé, Fenyves utca

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 3 089 m²
Ár 17,9 millió Ft
  • Térkép
Simon Zsolt
06 20 950 ···
Gerencsér és Társa Kft. Szombathely-Sopron
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 5 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Tágas építési telkek, egészséges élettér, gyönyörű környezet elérhető áron!

A Szombathelytől mindössze 3 km-re, Sében található telkek a tömegigényekkel szembehelyezkedő embereknek, családoknak nyújtanak nagyszerű lehetőséget a város közvetlen szomszédságában. A gyönyörű környezetben elhelyezkedő építési telkek elegendő privát életteret biztosítanak akár egy többgyermekes család számára is anélkül, hogy megfosztanák a város által kínált lehetőségektől és kényelemtől.
A megvásárolható telek Sé egy lankás domboldalán helyezkedik el. Északról modern lakópark, keletről közjólléti erdő veszi közre, míg délről és nyugatról mező szegélyezi. A terület bel-és külterület határán található.

Sé egyik utcájáról, külön helyrajzi számú magánúton közelíthető meg. A magánút a telkek értékesítése után annak tulajdonosainak oszthatatlan közös tulajdonába kerül.

A telekre 5% beépíthetőséggel egy lakóegység építhető. Ez maximum egy, 156 m2 alapterületű lakóház megvalósítását engedi, mely tetőtér beépítéssel egy népes család számára is tágas otthont biztosít. Telkenként egy családi ház építhető, megóvva így a manapság mindenhol tapasztalható túlzsúfoltságtól, megőrizve annak tágas, jellegét.
Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK) és az államilag kamattámogatott otthonteremtési hitel (15 + 10 millió) is igényelhető a telken építeni kívánt lakóingatlanokra.

Ha látni szeretné a csodát, akkor kérem hívjon és egy szép délutánon megtekintjük.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Gerencsér és Társa Kft. Szombathely-Sopron
Az iroda összes hirdetése
06 20 950 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk