Bezárás

Sé, Séi parkerdő

Eladó külterületi telek
Telekterület 3 089 m²
Ár 17,9 millió Ft
  • Térkép
OTTHON CENTRUM - Szombathely - Fehér László
06 70 412 ···
Otthon Centrum - HARTMANN
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz utcában
Csatorna van
„A természetben van valami, ami egészen másfajta boldogságot nyújt számunkra, mint amit más dolgok, például barátságok, a családunk vagy a zene adhat. A természettel való kapcsolatunk egyedi, tehát az általa nyújtott boldogság is egyedi lesz.”
Csing Li

Hasonló gondolataim voltak nekem is, mikor volt szerencsém ezen a csodálatos lankás területen egy kis időt tölteni! Felemelő érzés a látvány, a környezet és a levegő. Itt igazán meg lehet állni pihenni, otthont teremteni. Semmi zaj nem zavarja a szemben lévő erdőből, a mellette található rétről érkező nyugtató természet hangját, a kellemes madárdallamot! A telkek Szombathely szomszédságában találhatóak egy csendes kis település szélén, Sében. A négy tágas mérettel megáldott körbekerített telek külterületen helyezkedik el, mely magánútról közelíthető meg, így átmenő forgalom sem zavarja a nyugalmat! A telkek egész nap fényárban úsznak, így világos és természet közeli otthonok építhetők a telkekre.
Több mint 3.000 négyzetméteresek, 40-42 méter szélesek és 74-76 méter hosszúak! A közművek már be vannak kötve, így ez már nem jelent munkát! Víz, villany, csatorna mind a négy teleknél elérhető. A gáz opcionálisan beköthető. A telkekre átlagosan 156 négyzetméter alapterületű ingatlan építésére van lehetőség, melyekhez látványtervek készültek!

A környéken élők szeretik,
•a tiszta levegőt,
•a csendet,
•a nyugalmat,
•a természet közelségét,
•a távolságot egymástól,
•a panorámát,
•és hogy közel van Szombathely.

Egy kedvezmény, hogy könnyebb legyen dönteni! Az első vásárló a vételárból: 1.000.000 Ft kedvezményben részesül!

A telkekről készült videó! Amennyiben nem látja a hirdetésben kérem, keressen és elküldöm a linkjét, valamint Youtube csatornán megtalálható!

Kérdés merült fel és nem kapott választ a hirdetésből? Kérem, keressen elérhetőségeim valamelyikén! Állok rendelkezésére!

HITELRE VAN SZÜKSÉGE? AZ ORSZÁG EGYIK LEGNAGYOBB ÉS LEGMEGBÍZHATÓBB HITELKÖZVETÍTŐJEKÉNT TELJES KÖRŰ ÉS DÍJMENTES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, BIZTOSÍTÁSKÖTÉSSEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!
KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT KOLLÉGÁINKTÓL!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

OTTHON CENTRUM - Szombathely - Fehér László
A referens összes hirdetése
Otthon Centrum - HARTMANN
Az iroda összes hirdetése
06 70 412 ···
Üzenetet küldök