Bezárás

Sárvár, Szombathelyi utca 28.

Eladó családi ház
Alapterület 371 m²
Telekterület 580 m²
Szobák száma 8 + 3 fél
  • Térkép
06 20 935 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás utcai
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Ezúton kínáljuk megvételre cégünk tulajdonában lévő Sárváron PANZIÓ illetve MUNKASSZÁLLÓ funkcióra alkalmas ingatlanunkat az alábbiak szerint:

Az ingatlan alapadatai:
9600 Sárvár, Szombathelyi úton elhelyezkedő, 1/1 arányú ingatlan tulajdon. Az ingatlan a város nyugati részén családi házas övezetben, a Szombathelyre kivezető főút mellett található.

Telek területe: 582 m2
A telek alakja: szabálytalan, nyitott beépítettségű. A telek K-i és D-i fekvésű, parkosított udvarral és betonozott gépkocsi beállóval rendelkezik.

Felépítmény:
Az épület hasznos alapterülete: 372 m2
Az épületben 11 kiadható szoba van közösségi és egyedi vizesblokokkal és kiszolgáló helyiségekkel.
Az építmény átépítése felújítása 1998-ban volt. Az épület beton alapra tégla falszerkezetből épült hagyományos felépítményű, fűtése gázkazán.
Az ingatlan funkcionalitása: lakóház és panzió. Az ingatlan típusa ingatlan-nyilvántartás besorolása szerint lakóház, udvar és gazdasági épület. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik. Telek kerítettsége: utcafronton és az oldalhatáron beton kerítéselemből készült. Az épület több épületegységből áll.

Hasznosítási lehetőség:
A jelenlegi piaci körülmények és helyi adottságok (Ausztria és Szombathely közelsége) alapján a legoptimálisabb hasznosítása az ingatlannak a munkásszálló funkció. Kalkulációk alapján 40-50 fő befogadó képességgel bír az ingatlan. Az ingatlan árbevételét pesszimista számítások szerint, 40 fő befogadó képességgel, 4.000 Ft/nap/ágy bérleti díjjal határozhatjuk meg. Az éves tervezett bevétel számításakor nem kalkuláltunk az állami támogatással, amely megnöveli az árbevételt és csökkenti a megtérülési időt. Meglátásunk szerint, ingatlanbefektetéseknél alkalmazott számítási képlet alapján az ingatlanbefektetés 5 éven belül térül meg az alábbi vételár figyelembe vételével.

Vételár
Fentiekben leírt ingatlan együttes vételára jelenlegi állapotban 130 M Ft

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 935 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk