Sárospatak, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Alapterület 330 m²
Telekterület 140 000 m²
Ár 300 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 388 ···
Gyurkó Attila
Üzenetet küldök

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

Tokaj Hegyalján, Sárospatak vonzáskörzetében borászati üzem eladó.
A feldolgozó 2000 nm-es telken található, 270 nm hasznos területtel. Az épület 10 éve épült, klimatizált tartálytérrel, beosztása szerint palackozó, raktár, iroda, szociális részekből áll. Az előérlelés reduktív korracél tartályokban történik, kb tartálytérfogat 100.000 liter.
A borászat rendelkezik az összes engedéllyel, géppel valamint technológiával. A területen található továbbá egy 60 nm-es lakóépület.
A borászathoz 14 Ha kordonos szőlőültetvény tartozik, melyet folyamatosan újítanak meg. A szőlők különböző, kedvező fekvésű dűlőkben találhatóak, ezek fajták szerint a környékre jellemzően hárslevelű, furmint és sárgamuskotály.
Termékeik közül több olyan bor található, melyek a kül- és belföldi megmérettetéseken, kiállításokon kiemelkedő díjakat hoztak el!
Sárospatakon a Bodrog partján, a Rákóczi vár tövében található továbbá egy borospince, mely borélelésre és kezelésére alkalmas, valamint borturizmus kiszolgálására is megfelel. Hordózott bor mennyisége 100.000 l. A pince mellett lévő vendégház 300 m2 -es, ennek állapota felújítandó.
Az éves palackozás mennyisége 150.000 palack/év. Jelenleg belföldön nagykerek és élelmiszer láncok az üzleti partnerek.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Gyurkó Attila
A referens összes hirdetése
06 30 388 ···
Duna.House ÓHEGY Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?