Bezárás

Salgótarján, Nógrád megye

Kiadó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 1 500 m²
Ár havonta 400 000 Ft
  • Térkép
Miklós Zoltánné
06 70 393 ···
OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Üzenetet küldök

Kiadó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Árzuhanás!!

Vegyen vagy béreljen komplett gépjármű vagy gumijavító telephelyet/kereskedelmi egységet esetleg műszaki vizsgaállomást, egy pesti panellakás áráért.

Nógrád megyében, Salgótarjánban eladásra kínálok, egy kereskedelmi/szolgáltató létesítményt közvetlenül a főút mellett a városközpont és fontos főúti csomópontok közelében. Városközpont 500 méterre van. A mellette húzódó 21-es főút a megyeszékhely legforgalmasabb útvonala É-D irányban. A telephely területe 2500 nm, talaja szilárd, több eltérő funkciójú épület áll rajta. Korábban műszaki vizsga állomás és gépjármű javító bázisként működött, de tekintettel arra, hogy lakóházas övezetben fekszik, bármilyen jellegű új építmény, akár új lakóépület is létesíthető rajta. Kereskedelmi, szolgáltató tevékenység folytatására, vagy webáruház létesítésére is kiválóan alkalmas. Külföldi partnerek számára is fennáll a vásárlási lehetőség, az ingatlan páratlanul jó ár-érték aránnyal bír, kiváló és egyedi befektetési lehetőség.

Ami megtalálható a telephelyen: felújított épületek, műag. nyílászárókkal, Lindab tetővel,ipari áram, fedett 5 tonnás emelő, zárt műhelyek aknákkal, sok zárt kocsibeálló, parkolási lehetőség több tucat jármű részére, fékpad kialakítás, üzlet, irodahelyiségek, vizesblokkok, konyha, stb.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.

Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Az iroda összes hirdetése
06 70 393 ···
Üzenetet küldök