Salgótarján, Nógrád megye

Eladó telephely
Salgótarján, Nógrád megye
Ár
29,85 millió Ft
Alapterület
270 m²
Telekterület
1500 m²
Közvetítői azonosító: COM M205781
Azonosító: 32564003
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Zánki Zoltán
OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó telephely

Leírás

Nógrád megyében, Salgótarjánban eladásra kínálok, egy kereskedelmi/szolgáltató létesítményt közvetlenül a főút mellett a városközpont és fontos főúti csomópontok közelében. Városközpont 500 méterre van. A mellette húzódó 21-es főút a megyeszékhely legforgalmasabb útvonala É-D irányban. A telephely területe 1500 nm, talaja szilárd, több eltérő funkciójú épület áll rajta. Korábban műszaki vizsga állomás és gépjármű javító bázisként működött, de tekintettel arra, hogy lakóházas övezetben fekszik, bármilyen jellegű új építmény, akár új lakóépület is létesíthető rajta. Kereskedelmi, szolgáltató tevékenység folytatására, vagy webáruház létesítésére is kiválóan alkalmas. Külföldi partnerek számára is fennáll a vásárlási lehetőség, az ingatlan páratlanul jó ár-érték aránnyal bír, kiváló és egyedi befektetési lehetőség.

Ami megtalálható a telephelyen: felújított épületek, műanyag nyílászárókkal, Lindab tetővel,ipari áram, fedett 5 tonnás emelő, zárt műhelyek aknákkal, iroda és üzlethelyiség,sok zárt kocsibeálló, parkolási lehetőség több tucat jármű részére, fékpad kialakítás, üzlet, irodahelyiségek, vizesblokkok, konyha, stb.

Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink adásvételét. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal!

Amennyiben az ingatlan nem nyerte el tetszését, kérem tekintse meg további hirdetéseimet.

Angol, német és orosz anyanyelvű vevők részére is állok rendelkezésre.

If you are foreign citizen, please do not hesitate to contact me via email.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Zánki Zoltán
OTP Ingatlanpont Keleti régió 2