Salgótarján, Városközpont

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 100 m²
Ár 33 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 424 ···
Dr. Makkos Ingatlan Centrum Gyöngyös
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2017
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Salgótarján szívében 2017-ben épült lakás és üzlethelyiség eladó egyben vagy külön-külön. Az ingatlan alsó szintje bármilyen üzleti célra tökéletesen alkalmas, tágas, nagy tereivel, irodának, bankfióknak, de akár szórakozóhelynek is megfelel. A felső szinten tágas, három szoba + amerikai konyhás nappalis lakás található, amelyhez tartozik egy hatalmas tetőtéri terasz. A teraszon tetőtéri medence kialakításának a lehetősége adott, az ahhoz tartozó műszaki megoldások ki lettek építve, a szerkezet ennek megfelelően lett megerősítve és szigetelve. A lakás luxus minőségű, a legmodernebb anyagok és szerelvények lettek beépítve. A fürdőszoba gyönyörű, tágas, a legexkluzívabb lapokkal burkolva. A lakáshoz tartozik még mosókonyha, valamint gardrób helyiség is.
Az ingatlanhoz tartozik egy több autó parkolására alkalmas parkoló, valamint telek, ahová akár üzleti sátrak is kihelyezhetők.
Az alsó szint és a külső szint külön bejárattal rendelkezik, viszont egy helyiségben található a nagy teljesítményű kondenzációs gázkazán, amelyben a külön mérőórák is fel vannak szerelve.
Az ingatlan hőszigetelt, modern, egyben tudja biztosítani egy család lakhatását és megélhetését is. Külön-külön is eladó, de a tulajdonos egyben szeretné értékesíteni. Az alsó szint 28 millió forint, a felső szint pedig 33 millió forint.
Ára kissé alkuképes, jöjjön, nézze meg és beszéljük meg!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Dr. Makkos Ingatlan Centrum Gyöngyös
A referens összes hirdetése
06 70 424 ···
Dr. Makkos Ingatlan Centrum Gyöngyös Az iroda összes hirdetése

Elérted a hirdetőt telefonon?