Sajóbábony, Ipari park Eladó telek ipari hasznosításra
Alapterület 1000 m2
Telekterület 24000 m2
Azonosító: 34016071
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 957 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó telek ipari hasznosításra
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

A terület földrajzi fekvése számos előnyt jelent az ipari, kereskedelmi és szolgáltató vállalkozások számára, amihez ideális ipari infrastruktúra társul. Az ipari park könnyen megközelíthető, közúton az M30 autópálya, valamint 26-os főközlekedési úton, vasúton (az ipari park iparvágánnyal rendelkezik), légi úton (miskolci repülőtér 10 km-es távolságban található).

Az ipari park közel fekszik a gazdasági életben egyre nagyobb szerepet betöltő keleti régióhoz. A betelepülő vállalkozások részére az elvárható infrastrukturális szolgáltatások mellett többek között biztosítani tudjuk az ipari szennyvízkezelést, a veszélyes hulladék- égetést, hőenergia-szolgáltatást. A miskolci Egyetem és a környező középiskolák megfelelő hátteret nyújtanak az ipari tevékenység humán erőforrás és az ipari innovációs hátterének biztosításához.

A park üzemeltetése küldetésének tekinti, hogy Magyarország egyik jelentős ipari parkjává váljon, ezt a kötelékébe tartozó vállalkozások segítségével együtt erőteljes fejlesztési és beruházási politika alkalmazásával érik el. Ezen tevékenységnek köszönhetően ez idáig a teljes villamos hálózatot a kerítéshálózatot felújították, térfigyelő és beléptető rendszert építettek ki, az ivóvízrendszer rekonstruálták, buszvégállomás hoztak létre, gőzvezeték telepítettek. Ennek köszönhetően az Ipari park jelenleg nagy gyártókkal és vegyipari cégekkel szinte teljesen telített. Példaként megemlíthető az Ökoil Kft., és a TEVA Gyógyszergyár betelepülése.
Az ingatlan alapadatai:
A miskolci Körzeti Földhivatal ingatlan nyilvántartásában Sajóbábony, külterület, 024 /27 hrsz. alatt felvett a 1/1 arányú ingatlan tulajdon alapterülete 23.960 m2 (2 ha) amelyen cca. 1.500 m2 felépítmény helyezkedik el. A helyi építési szabályozás alapján a telek 50%- a beépíthető, mely alapján további 11.000 m2 épület fejleszthető a területre.

Az ingatlanon vegyipari, hulladék megsemmisítésre irányuló tevékenységet folytattak a 80-as években. A telek alakja szabálytalan trapéz alakú.
Felépítmény: Az ipari telken cca. 1.500 m2 felújítandó felépítmény található,amelyek több funkciójú épület egységben helyezkednek el. Az ingatlan funkcionalitása: ipari műhely, csarnok, raktár, portaépület. Az ingatlan típusa ingatlan-nyilvántartás besorolása szerint ipari ingatlan. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik. Az épület több épület egységből áll.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Sajóbábony, Ipari park
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 957 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch