Telekterület 15813 m2
Azonosító: 30576868
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 728 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Leírás

Szegedtől 8 km-re, Röszke határában a Forró Fogadó szomszédságában eladó egy 15813 m2-es, erdősített és parkosított tanya, rajta 2 lakható épülettel. Az ingatlan 1,5 km-re van az M5-ös autópályától, a Röszkei elágazásnál, közvetlen a Szerbiai határátkelőnél.

FALUSI TURIZMUS CÉLJÁRA IS KIVÁLÓ !!!

A nyilvántartásban legelő elnevezésű terület fával telepített, az épületek körül parkosított, rendszeresen karbantartott, rajta egy nem használt, jelenleg kiszáradt halastóval.
A főépület 300 m2-es, téglából épült, 2 szintes, Bramac betoncserép héjazattal. A földszinten ( 150 m2 ) egy nagy nappali, ami vendéglátásra is alkalmas, onnan nyílik 2 szoba, 2 fürdőszoba és közlekedő. Valamint innen egy lépcső vezet az emeletre, ahol egy tágas közlekedőn keresztül közelíthetjük meg a 2 tágas szobát és 2 dupla-mosdós, zuhanyzós fürdőszobát. A bejárat előtt egy tágas, fedett terasz van, ami egész évben használható.
Az épület lakható, kisebb felújítás szükséges.
Az ingatlan teljes közművel ellátott, gáz és áram az épületeken belül, ipari áram ( 3 x 16 ) a villanyóra szekrényben, a vizet egy fúrt és ásott kút biztosítja, szennyvíz egy ásott emésztőbe folyik. A teljes terület körbe van kerítve !
Megközelítés az M5-ös autópályáról, vagy Szeged felől az 5-ös főútról, az ingatlan kapujáig szilárd burkolatú úton.

A másik épület 80 m2-es, lakható, 2,5 szoba, konyha és fürdőszobával. Szgk. tárolására garázs biztosított.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Röszke, Külterület
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 728 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch