Rétság, Nógrád megye

Eladó egyéb telek
Rétság, Nógrád megye
Telekterület
4001 m²
Közvetítői azonosító: COM M182554
Azonosító: 31888807
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb telek

Beépíthetőség
30%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

Rétságon Nógrád megyében kínálunk eladásra egy építési telket.
Rétság Budapesttől 55, Balassagyarmattól 25 km-re található. A város Börzsöny és a Cserhát határán fekszik, ez az adottság határozza meg a környék jellegét is. A településen áthalad a 2-es számú (nemzetközi: E77) főútvonal. Az M2-es autópályán bő fél óra alatt elérhető a főváros.
Kereskedelmi, szolgáltató és gazdasági tevékenységre alkalmas belterületi telek. A területen jelentősen nem zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épületek, ezen belül lakások, igazgatási és iroda épület, építmény építhető. 30%-ban beépíthető. Az ingatlan lakott, összközműves területen, két út által határolt részen helyezkedik el. Telken belül villany, a többi közmű telekhatáron található. Teljesen körbekerített, termő gyümölcsfákkal és vörösfenyőkkel beültetve. A településen kedvező feltételekkel lehet gazdasági, kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységet folytatni. A közelben több fejlődő beruházás is megtalálható. A település igen dinamikusan fejlődik, rengeteg munkahellyel rendelkezik infrastruktúrája kiváló. Rengeteg potenciális lehetőség rejlik ebben az ingatlanban, remek befektetés.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel