AZONNAL KIKÜLDJÜK A LEGÚJABB HIRDETÉSEKET FELADÁS UTÁN

Hetente csak 200 feliratkozónak
  • A legjobb befektetések órák alatt elkelnek!
  • Ne maradj le a legjobb ingatlanokról!
  • Legyél az első 200 között!

Hirdetésfigyelő Plusz+

Várakozás nélkül, szinte a meghirdetés pillanatában e-mailt kapsz minden egyes olyan, újonnan meghirdetett ingatlanról, ami valóban érdekel!

Nincs több várakozás!

Röviddel a hirdetésfeladás után máris a postafiókodban landolnak az értesítések!

Egy ingatlan csak egyszer!

Külön levelet küldünk minden új ingatlanról, de minden ingatlant csak egyszer küldünk ki. Így nem kell azon gondolkoznod, hogy láttad-e már az adott ingatlant korábban.

Figyeljük az árcsökkenést!

Azonnal értesítünk, ha csökken egy olyan ingatlan ára, ami korábban már érdekelt.

Pont neked szól!

A korábbi keresési feltételeid alapján válogatjuk és küldjük ki a számodra legjobb, új ingatlanokat.

Jártál már úgy, hogy pont az orrod elől vitték el a legjobb ingatlant? Tökéletes elhelyezkedés, biztonságos környék, ideális kialakítás, elfogadható ár - épp csak az időzítés nem stimmelt…

Mostantól nem kell amiatt aggódnod, hogy lecsúszol a legjobb ajánlatokról, és nem kell állandóan ellenőrizgetned, hogy nem került-e fel pont egy olyan ingatlan, amilyet keresel! Új szolgáltatásunk, a Hirdetésfigyelő plusz+ megoldja.

Szinte a meghirdetés pillanatában kiküldjük neked az újonnan meghirdetett ingatlanokat, így te értesülsz elsőként a legjobb ajánlatokról, és biztosan nem viszik el az orrod elől pont azt az ingatlant, amit kinéztél!

A Hirdetésfigyelő Plusz+ segítségével milliókat spórolhatsz meg, a szolgáltatás ára pedig csak 9 900 Ft/hét! Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen friss ajánlatról sem, iratkozz fel!

Sikeres regisztráció

Mostantól ha bárhonnan bejelentkezel, mindig látni fogod, hogy milyen hirdetéseket néztél már meg!