Ravazd, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó tanya
Ravazd, Győr-Moson-Sopron megye
Alapterület
126 m²
Telekterület
29700 m²
Közvetítői azonosító: COM Gysh0447
Azonosító: 32313019
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tanya

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva

Leírás

HORGÁSZPARADICSOM, meseszép környezetben eladó!

GYŐR-MOSON-SOPRON megyében, (20 km-re GYŐRTŐL) közel 3 HEKTÁROS birtok, HORGÁSZTÓVAL, akácos erdővel ELADÓ!

Az ingatlan, csodálatos természeti környezetben helyezkedik el, RAVAZDON, a Szőlőhegy utcában. A birtok nagy részét erdővel borított, gyönyörű domboldalak ölelik körül.
KIZÁRÓLAGOS ÉRTÉKESÍTŐ: DUNÁNTÚLI Ingatlaniroda
Irányár: 300.000,- Euro / 106.000.000,- FT.

AZ INGATLAN több helyrajzi számon szerepel, az egész ALAPTERÜLETE: 29.700 m2, melyből közel 7.000 m2-es terület TURISZTIKAI ÖVEZET, ennek az 50 %-a építhető be. A többi része, Zártkerti művelési ág alól kivett terület, melynek 10 %-os beépíthetősége.

A TERÜLETEN TALÁLHATÓAK:
-6.000 m2-es HORGÁSZTÓ, melynek saját (9-10) forrása van, vízszintje szinte „közel” állandó. A víztározó halállománya növényevő halakból áll. A ponty, amúr, kárász, keszeg, és a busa mellett, harcsák is szép számmal előfordulnak.
-ÚJSZERŰ, 2019-ben (szilikátból és Ytongból) épült 51 m2-es, KÉT SZINTES szigetelt lakóház. a 30 m2-es FÖLDSZINT HELYISÉGEI: konyha-nappali, és pince. A 21 m2-es TETŐTÉRBEN galériás hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba-wc, külön bejáratú gardróbhelyiség és egy tároló is található.
-Egy régi építésű kisház, mely egy 12 m2-es alapterület pincéből és egy 9 m2-es tetőtéri hálószobából áll. A ház mellett egy újonnan kialakított, 20 m2-es pince található.
-24 m2-es téglával kirakott pince és 10 m2-es földbe vájt pince is van a telken.
-A BIRTOKON található még: 1.000 db diófa, 2.200 m2-es akácos erdő, szőlő jegenyefa, és számtalan gyümölcsfa (cseresznyefa, szilvafa) is.
-KÖZMŰVEK: villany és ülepítő van, a fűtés villanyról és kandallóval megoldott. A vízellátást, - a horgásztóból eredő - házi vízrendszer biztosítja.

KITŰNŐ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG!

KIVÁLÓAN ALKALMAS: horgászatra, turisztikai célú vállalkozásra, vendéglátásra, állatok tartására, vagy akár LOVARDA kialakítására, stb.
RAVAZD, a kiváló fekvése, a Győrhöz való közelsége és a gyönyörű táj miatt, kifejezetten közkedvelt településnek számít a vevők körében.
- Kiváló a közlekedés a faluból, a 82-es Főút átszeli Ravazdot, így Győr, Veszprém és a Balaton, vagy akár Pápa is könnyen megközelíthető.

- Ravazd Győrtől mindössze 20 km távolságra helyezkedik el, kb.15-20 perces autóúttal közelíthető meg. Pannonhalmától 4 km-re fekszik. Sokorópátkától, Tényőtől kb.6-7 km távolságra található.
- Lakosainak száma 1240 fő. A település a Sokoróalján található.
- Ravazd, a páratlan látnivalóival is magasan kiemelkedik a Győr környéki települések közül: a faluban található a IV.Béla kútja, 3 gyönyörű horgásztó, Erdőgazdaság, szőlőskertek, borospincék, lovarda, stb.
- Gyönyörű tájvédelmi körzet, védett növényritkaságokkal. Hatalmas erdőterület veszi körül a települést. Közkedvelt kirándulóhelyként is ismert Ravazd.
KIZÁRÓLAG KOMOLY ÉRDEKLŐDŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!
A részletekért hívjon bizalommal!
Irányár: 300.000,- EURO / 106.000.000,- Ft.
Ingatlanazonosító: GYSH0446

SZOLGÁLTATÁSAINK:
-Ingatlanközvetítés, értékbecslés.
-Adásvételi szerződések elkészítése - akár azonnal - Győr Belvárosában, kiváló ügyvédekkel, kedvező díjszabással.
-Energetikai Tanúsítvány elkészítése, 24 órán belül, kedvező áron!
-Bármilyen földhivatali eljárás gyors ügyintézése, kitűnő kapcsolatainkon keresztül.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREINKEN KERESZTÜL:
-Teljes körű, díjmentes hitelügyintézés (személyi- és lakáshitel), 3-5 héten belül, CSOK ügyintézése bármelyik hazai Pénzintézetnél.
-Nagyon kedvező lakásbiztosítás.
-Ingatlanok tervezése, kivitelezése.
-Használt ingatlanok felújítása.
-Költöztetés.
-Lakberendezés.