Bezárás

Ráckeve, Bajcsy-Zsilinszky utca

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
A hirdető nem töltött fel fotókat
Telekterület 1 500 m²
Ár 23 millió Ft
  • Térkép
Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
06 30 948 ···
Üzenetet küldök

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

Eladó egy jelenlegi bejegyzésében "Kivett gazdasági épület , udvar" , osztatlan közös tulajdonú belterületi telken a legnagyobb egybefüggő telekrész , mely bejegyzett felosztású , így a többi tulaj által nem korlátozható benne semmi. Mindenki a sajátját fejlesztheti és bővítheti és újíthatja fel már 40 éve.
A telek nem közvetlen a Bajcsy-Zs. útról nyílik , hanem kb.30 m-en keresztül egy másik telekről bejegyzett szolgalmi jogos úttal , ez is már 40 éve és remekül működik. mindent távirányítós kapuk védenek ! Így ez a telek nyugodt környezetben fekszik , nincs a főútnak zaja , nincs por stb.stb...
A területen beépített betonépület van kb. 200 m2. Modern , erős falazatú istálók , vasbeton tartókon álló fedélszékkel és akácfagerendás , igen erős tetőszerkezettel , cseréptetővel. A kiszolgáló egységek : konyha cserépkályhás fűtéssel , kiépített víz és áramvezetékkel. Egyébként az egész gazdasági épületegyüttesben minden közmű kiépített még a szennyvíz is , de jelenleg lekapcsoltak a hálózatról. A közművek utcai gerincről történő bekötése a vevő feladata.
Az egész terület kerítéssel bekerített , a főbejárat távirányítós autómata nyitású erős vaskapu.
2 db garázs , és 1 db fedett beálló gépkocsiknak és takarmányozásra masszív diófagerendás tartókon álló nagyméretű "szín"-ek vannak kiépítve mintegy 600-700 m2-en.
Kiépített tyúkólak tojatóval , betonpanelekkel fedett téglából és betonból épített földalatti tároló található a területen.
Veteményezéshez kiváló terület áll rendelkezésre bekerített drótfonatos kerítéssel. Az egész telek vízellátására kútházzal kiépített nagy teljesítményű Wilo-szivattyús kút áll rendelkezésre , bőséges és ingyen kútvizet biztosítva.

Kapcsolat a hirdetővel

Ingatlanközvetítők megkeresését is szívesen fogadom!
06 30 948 ···
Üzenetet küldök