Bezárás

Pusztavám, Erdő sor 18.

Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 36 704 m²
Telekterület 36 704 m²
Ár 140 millió Ft
  • Térkép
06 70 396 ···
Üzenetet küldök

Eladó egyéb ipari ingatlan

(Befektetők, telephelyet keresők figyelem, pályázati szempontból is kiemelt terület!) Tulajdonostól eladó ipari ingatlanunk az értéke töredékéért(Fejérmegye iparterület 36704nm alapterület ami részeire is bontható.) Az ingatlan Mór és Tatabánya között Pusztavám közigazgatási területén található, külterület övezeti. Épületek amik az ingatlanon találhatóak: 1720m2 6m belmagasságú betonból készült raktárépület, 672m2 szikramentes betonnal és robbanásbiztos világítással ellátott (aeroszolos üzem 5m belmagasság, igazgatósági épület 429m2 , kazánház 442m2,stb Az ingatlan Natura 2000 besorolású övezetben fekszik.Az elmúlt években festékgyárként üzemelt. Az ingatlan elkerített független-különálló ipartelep és betonkerítéssel van körbekerítve. Az ingatlan épületeiről emailben tudok részletes leírást adni. A telephely annak eszközeivel kompletten megvásárolgató: szivattyúk, tartályok, gáztartály, kompresszor,stb.
Az ingatlanon található közművek: víz, csatorna, villany, telefon/internet. Az ingatlan aszfaltozott úthálózattal és térvilágítással rendelkezik. Az ingatlanok téli fűtésére széntüzelésű gőzkazán és az azt, ellátó fűtésrendszer áll rendelkezésre. (jelenleg használaton kívül van)
Az ingatlanon található épületek legnagyobb része a 70-es, 80-as években épült és csupán azok az épületek kerültek karbantartásra, amelyek folyamatos használatban voltak. A gyártó (üzemcsarnok), karbantartó (tmk), iroda (irodaépület) valamint raktár (raktárcsarnok) és szociális (pihenő, öltöző, zuhanyzó) épületek mellett az ingatlanon található egy sportpálya (2 tenisz pálya/ kispályás foci) valamint egy 4 állásos istálló. A valaha milliárdos értéket képviselő ingatlant most a szorult helyzet miatt 140milliós áron adjuk. SOS!!!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 396 ···
Üzenetet küldök