Bezárás

Porrog, Fő utca 35.

Eladó egészségügyi intézmény
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 550 m²
Telekterület 550 m²
Ár 140 millió Ft
  • Térkép
06 70 574 ···
Üzenetet küldök

Eladó egészségügyi intézmény

Komfort nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Eladóvá vált Porrogon az idősek otthona.
A létesítmény 4 épületből áll.
Külön épületben vannak a férfi lakók elhelyezve. Ezen a részen: egy 3 ágyas, egy 4 ágyas, négy 2 ágyas szoba, 2 fürdőszoba és konyha található.
A fő épületben a demens betegek vannak elhelyezve. Itt öt 2 ágyas, egy 1 ágyas, egy nővérszoba, három raktár, kazánház, ebédlő és társalgó rész található.
A jó jó állapotban lévő önellátó épületben vannak elhelyezve. Egy 5 ágyas, kettő 2 ágyas szoba, ebédlő- tálaló és fürdőszoba áll a lakók rendelkezésére.
A demens és az önellátó épület egy folyosóval egybe lett nyitva.
Egy különálló épületben van az iroda.

8858 Porrog, Fő u. 35- 41, Naplemente Idősek Otthona 3 fő épületből és különálló irodából, melléképületekből áll. Az iroda és 2 fő épület teljesen fel van újítva, működési engedély 19 ellátott részére meg van adva. A 3. épület felújítási, építkezési munkálatok alatt áll.

8858 Porrog, Fő u 30. szám alatti Holdfény Idősek Otthona is fel van újítva amely a Naplemente Idősek Otthonával szemben áll és telephelyként üzemeltetünk illetve a működési engedély 15 fő ellátott számára meg van adva.

A két intézményem működési engedélye összesen 34 fő ellátott részére van megadva.

Szoros kapcsolatot ápolunk a Nagykanizsai Dorottya kórházzal, ahonnét a legtöbb lakónk érkezik az Otthonunkba.

Az Idős Otthonunk minden lakó, beteg számára megfelelően van kialakítva, biztosítva van minden épületben a mozgáskorlátozásúak szabad közlekedése az intézményben illetve az illemhelyen is. 35. szám alatt elhelyezkedő épületben elektromos illetve manuális kórházi ágyak állnak rendelkezésre. Ebben az épületben fekvő és demens ellátottak élnek. 37. szám alatti házban csak női ellátottak élnek akik önellátóak esetleg kevés segítséget igényelnek. 30. szám alatt elhelyezkedő Otthonunkban csak férfi lakóink élnek.

Az intézmény telt házzal, várólistával, dolgozókkal együtt eladó amelyhez tartozik saját konyha, parkoló, mosoda, illetve az előírásoknak megfelelően szerződés van saját házi orvossal, intézményvezetővel, munkaügyi tanácsadóval, könyvelővel, beszállítókkal ( egyebek ).

Az étkeztetést saját étlap alapján oldjuk meg, biztosítva van egy számítógépes program is az étlap elkészítéséhez. Diabetes étlap is biztosított.

Az Idős Otthonunk Nagykanizsa, Gyékényes és Csurgó felől könnyen megközelíthető

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 574 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?