Poroszló, Heves megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 2 000 m²
Ár 179 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 287 ···
 

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Kiváló befektetés mélyen a piaci ár alatt!

A Tisza-tó mellett bejáratott működő kastély-szállodát kínálok eladásra, aktuális értékbecsléssel és üzleti tervvel.

A kastély épület 28 szoba + 1 db. lakosztály 150 m2 Étterem és konferencia terem: 200 m2 étterem 100 m2 konyha és 300 m2 konferenciaterem 4 lakásos apartman épület: lakásonként 70 m2.

A kastély alapterülete : Bruttó 1050 m2 A kastély tetőterének alapterülete: Bruttó 850 m2.

A kastélyt 1995-ben lett megvásárolva a Tisza-tó közelsége miatt magán célra,--ban a tetőtér is beépítésre került a növekvő igények miatt.

A kastélyban jelenleg 24 db káddal és wc-vel valamint 4 db zuhanyzóval és wc-vel és légkondicionálóval ellátott szoba, (összesen : 28) egy 150 m2-es apartman, 60 m2-es recepció 70 m2-es billiárd terem, valamint kazánház, garázs, fittnesz terem, alfa masszázs, - 2 db. infra szauna belső medence (mérete: 9,5 X 4,50) és 2 db jacuzzi medence található. A kastély alatt 3 pince van, mely felújításra szorul ( ide terveztünk egy borozót és egy só barlangot ). A kastély parkjában 9X4 méteres medence, ( engedélyezték az új medence terveit mely 23 X13 m Magyarország formájú, benne bárkialakítással, és egy 10 személyes jacuzzival). zárt parkoló, minigolf-pálya, játszótér, szalonna sütésre és bográcsozásra alkalmas hely található. A kastély teljes közművel ellátott (víz,- kút víz , gáz, csatorna, villany-220-380V, telefon, internet, kábel tv. stb).

A tisza-tó mára Kelet-Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi övezetévé vált. A látogatottságot, vendégkörre vonatkozó adatokat , a Tisza-tavi regionális bizottság és a KSH adatai alapján összegezzük. A Tisza-tó vendégforgalma összességében 2,5 millió vendégéjszakára tehető, ennek durván fele regisztrált a többi nem. A forgalom zömét (75-80%) hazai 20-25%-át külföldi turisták teszik ki. Jelentős az átmenő, illetve a kiránduló turizmus is. Kiemelkedő a tóhoz kapcsolódó strandolás, horgászat, vízi-túrázás, öko-túrázás valamint itt megengedett magyar országon a benzinüzemű vízi járművek használata. Az őszi-tavaszi szezonban számítani lehet a zömében külföldi vadászok rendszeres megjelenésére. Az ide látogató vendégek felkeresik a környék Thermál fürdőit (zsóri és tiszafüredi), természetvédelmi területeit (Mátra –Bükk –Hortobágy). Nagy kereslet van a konferencia turizmus iránt, de kevés a konferencia teremmel rendelkező szálloda.

A Tisza-tó kiemelt fejlesztési térségként szerepel, de a turizmus növelését célzó beruházásoknál elsődlegességet élveznek a terület védelmi,- víz védelmi fejlesztések, a hagyományos klasszikus építészeti rekonstrukciók. Poroszló a Tisza-tó egyik leggyorsabban fejlődő üdülő települése. Az elmúlt években az idegenforgalmi infrastruktúra kiépült, a település infrastrukturális ellátottsága szintén sokat fejlődött. Rendezett vonzó falukép. Az M3-as autópálya Füzesabonyi lejárójának kiépítésétől a poroszlón átmenő 33-as Főút korszerűsítésével a megközelíthetőség, elérhetőség lényegesen javult. Kb. 20 km. Főbb idegenforgalmi szolgáltatások, termékkínálat a településen és környékén: - ÖKOCENTRUM ( Europa legnagyobb édesvízi akváriumával, állatpark, 3D mozi ) 800 m-re található a kastélytól - Tisza-tó szabad strandok - Termálvizes strandok, gyógyterápiák a Tisza-tó körül, - Csónakázás, vízi sportok, vízitúrák hajókirándulás, tanösvény a Tisza-tóban lévő szigeten - Lovaglás, - Tanösvények a Tisza tavon, - Kerékpározás a Tisza-tó körül, - Horgászás, vadászat, - Vízi sport és szárazföldi sporteszközök kölcsönzése, - Természetvédelmi terület, - Népi mesterségek (kosárfonás, halászháló készítés, fafaragás, - Csónakgyártás, hímzés - Vásárok, búcsúk - Kulturális népi hagyományok - Hortobágyi nemzeti park - Poroszlói madár és vad rezervátum.

A fentiek is alátámasztják, hogy Poroszlón a Tisza-tó mellett nem találunk hasonló kastélyszállót, amely jó csengésű elegáns kivételes kínálatot biztosit az igényesebb vendégek számára, ilyen jellegű kúria nem szerepel a szálláskínálatban.
A teljes vételár várható megtérülése reális számítások alapján 3-5 év és folyamatosan bevételt generál, mivel most is szinte teljes kihasználtsággal rendelkezik!
Bővítési lehetőség is van mivel a telek területe lehetővé teszi, akár 15-20 apartman is építhető.

Igény esetén bővebb információért és dokumentációért keressen, akár hétvégén is!
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Penates 6
A referens összes hirdetése
06 20 287 ···
 
Penates Invest Zrt. Az iroda összes hirdetése

Mondd el véleményed oldalunkról!

1
10