Pomáz, Pest megye Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 1020 m2
Telekterület 5078 m2
Közvetítői azonosító: COM M212505 Azonosító: 33232247
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 941
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Befektetőknek: ipari ingatlan bérlővel!
Eladó Pomáz külterületén fekvő, 5078 m2 nagyságú telek, telephely illetve a rajta található két jelenleg is működő húsüzem és munkásszállás, irodák. A tulajdonos szeretné visszabérelni minimum 10 évre havi 2 millió forintért. Az ingatlan Pomáz keleti részén található gazdasági, kereskedelmi övezetben. Megközelíteni szilárd burkolatú úton lehetséges. Környezetében gazdasági, kereskedelmi ingatlanok, telephelyek, beépítetlen területek találhatóak. A terület infrastrukturális ellátottsága jó, a funkcióhoz szükséges infrastruktúra kiépített. Gépjármű, tömegközlekedés (HÉV és autóguszmegálló) az ingatlantól kb. 2 km-re található, az M0-ás autópálya kb. 5 percre. A terület teljesen körbekerített, dróthálós kerítéssel, beton kerítéssel, valamint acél szerkezetű kapukkal.
A telek szabálytalan alakú, megközelítőleg sík, lejtésmentes felületű. A 3 darab különálló épületből az iroda és munkásszállónak használt épület (1. sz. épület) kb. az 1980-as években, hagyományos építési móddal épült, tégla falazatú, lapostetős, bitumenes szigetelő lemez fedéses, közepes-felújítandó állapotú. Helységeinek padlóburkolata jellemzően kerámia. A falak festettek, a vizes helységekben csempézett. A nyílászárók fém szerkezetű egyrétetű üvegezésű ablakok, valamint műanyag szerkezetű, hőszigetelő üvegezésű ablakok. Az ingatlan fűtése egyedi, elektromos, falra szerelt készülékekkel megoldott, az irodai részen egy kályha is található. Az 1-es sz. épület mögött elhelyezkedő két épület (2. és 3. sz. épület) 1999-ben épült, tégla falazatú, földszintes épület, melyet baromfi daraboló üzemként használnak. Húsfeldolgozó helységek illetve hűtőkamrák alkotják. A helyiségek padlóburkolata kerámia, a falak festettek. 2019-ben felújítást, korszerűsítést végeztek az épületeken, volt tetőcsere, belső felújítás, hűtőgépcsere. Az üzem jelenleg is üzemel, munkásszállót kb. 16-an lakják. Folyamatos rendelések mellett stabil anyagi hátterű cég üzemelteti, ezért kiváló befektetési lehetőséget jelenthet új tulajdonosának az üzem bérbeadása és rendszeres havi 2 milliós bérleti díj realizálása, mely 10 év alatt teljes tőkemegtérülést biztosít.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék- pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Azonosító szám: M212505

Referencia szám: M212505

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pomáz, Pest megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 391,18 ezer Ft/m²
Pest megye 245,53 ezer Ft/m²
Pomáz 391,18 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 941
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch