Bezárás

Polgárdi, Belváros

Eladó családi ház
Alapterület 60 m²
Telekterület 173 m²
Szobák száma 2
Ár 14 millió Ft
  • Térkép
Pál Imréné
06 20 380 ···
Home-Tech Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 10 000 Ft/hó
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás udvari
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Kisebb családnak tökéletes vidéki otthon.

Polgárdi csendes kis utcájában, központhoz közel, vegyes falazatú (vályogfal + tégla) családi ház eladó. Az ingatlan hátsó része vályog falazatú, míg az első része 10 cm szigetelésű tégla falazattal lett hozzáépítve.
A cseréptetőt 2 éve cserélték, új szarufák, új fafödém, 15 cm gyapotszigeteléssel. Új műanyag nyílászárók, részben szúnyoghálóval ellátva.
A ház tájolásából kifolyólag a délelőtti órákban a konyha - étkezőbe árad be a napfény, míg a délutáni órákban a szobákban élvezhetjük a kellemes napsütést.
Az otthon melegéről a vegyes - tüzelésű kazán gondoskodik. A dupla kéménynek köszönhetően igény esetén gázfűtés is kialakítható. Gázcsonk a telek előtt.
A tulajdonos a villanyhálózatot és a vízrendszert is felújította.
Az ingatlanhoz egyállásos garázs tartozik, méretéből adódóan bővíthető, átalakítható.
Ami a mindennapi élethez kell a közelben megtalálható: 5 perc sétára buszmegálló, közért, 15 perc sétával óvoda, iskola, orvosi rendelő elérhető.
Csatorna, víz, villany van a házban, gáz a telken kívül.
A tulajdonos elkezdte a felújítási munkálatokat, a befejezés Önre vár álmai szerint megvalósítva.

Polgárdi területén két vasútvonalon három állomás és egy megállóhely található.
A településtől valamivel délre fut a Székesfehérvár–Gyékényes-vasútvonal, amelyen Kiscséripuszta vasútállomás és Polgárdi- Tekerespuszta megállóhely működik. Ezen a vonalon Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Keszthely és Nagykanizsa érhető el személy- és gyorsvonatokkal.
A város személygépkocsi-forgalma intenzív. Egy észak-déli kanyarral északkelet – délnyugat irányban halad át a településen a 7-es főút, amely Budapesttel, Székesfehérvárral és a Balatonnal köti össze a települést. A várostól délre fut az M7-es autópálya. Kisebb mellékutak kötik össze Kislánggal, Fülével és Jenőn át Nádasdladánnyal. Autóbuszok elsősorban Székesfehérvárral kötik össze, de Kisláng, Enying, Füle és Balatonfűzfő is jól elérhető. Távolsági járatok Budapest, Siófok és Tamási felől közlekednek erre.


I.ár.: 14. m Ft

Megtalálta a megfelelő ingatlant? Bank semleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink szolgálatára. Egyedülálló hitel konstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 380 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?