Pócsmegyer, Surány

Eladó hétvégi házas nyaraló
Pócsmegyer, Surány
Ár
14,9 millió Ft
Alapterület
30 m²
Telekterület
514 m²
Szobák
3
Azonosító: 32486655
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota
közepes állapotú
Építés éve
1981 és 2000 között
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
nincs
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nem beépíthető
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

Eladásra kínálok a Szentendrei szigeten, Pócsmegyer, Surány II.-ben egy kellemes hangulatú 30 nm-es, remek elosztású faépítésű, 1 nappalis + 2 hálós, összkomfortos nyaralót (hétvégi házas, udvar) 514-nmes telken, garázzsal. A nyaraló körbejárható, aszfaltozott utcában megközelíthető, a telken víz, villany található, az utcában gáz és csatorna van, ennek bekötése is megoldható. A telek LKe-3 besorolású, 15% beépíthetőség, 4,5m magas épület, 70% zöld felület létesíthető.
Ajánlom fiataloknak és időseknek egyaránt, valamint azoknak akik csendre és jó levegőre vágynak, akik szeretik a kertet , a friss levegőt. Közelben gyógyfürdők, vásárlási és szórakozási lehetőségek, valamint rendelő, suli, ovi.
Az ingatlan tehermentes rövid időn belül birtokbavehető.

Adatkezelés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Műszaki:
Fűtés – nincs
Meleg víz ellátása –elektromos bojler

Környék:

Pócsmegyer Surány
Budapesttől légvonalban mintegy 26 kilométerre (közúton 38 kilométerre) északra, a Duna főága és a Szentendrei-Duna által közrefogott Szentendrei-szigeten fekszik; hozzá tartozik a ma már lakóövezetté vált egykori üdülőterület, Surány is.
A legközelebbi települések a Szentendrei-szigeten dél felől Szigetmonostor, észak felől Tahitótfalu, mindkettővel a sziget főútjának számító 1113-as közút kapcsolja össze. Szomszédja még nyugati irányból – a Szentendrei-Duna túlpartján – Leányfalu is, amellyel kompjárat köti össze. A kompkikötőket a pócsmegyeri oldalon az 1113-asból kiágazó 11 313-as, a túlparton a 11 311-es számú utak szolgálják ki, az előbbi egyúttal Pócsmegyer faluközpontjának főutcája is.
Közlekedés:
autóbusz
komp
Lépj kapcsolatba a hirdetővel