Pócsmegyer, Surány

Eladó hétvégi házas nyaraló
Pócsmegyer, Surány
Ár
16,9 millió Ft
Alapterület
75 m²
Telekterület
586 m²
Szobák
3
Azonosító: 30235178
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota
befejezetlen
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
egyéb
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Kilátás
udvari
Tetőtér
beépített
Villany
van
Víz
van
Gáz
utcában
Csatorna
telken belül

Leírás

Pócsmegyer-Surány

Otthont keresők FIGYELEM!

ÉLETVITEL SZERŰEN is LAKHATÓ, végső kialakításra és befejezésre váró
TÉGLA HÁZ -- O L C S Ó N -- ELADÓ

Siófok központjától 140 km-re a Szentendrei sziget szívében, átmenőforgalom mentes, csendes és jól (műúttól 80-100, a Napsugár Tértől néhány 100 méter) megközelíthető helyen, egy 586 m2 telken egy 45-50 m2 alapterületű, kb 75-80 m2 hasznos terű, Surány ll.-ben lévő 2 szintes, jelenleg is lakott, (Hétvégi ház, Udvar besorolású) ingatlan vált eladóvá.

A ház törődést igényel, DE jó alapra, 30-as téglából készült, a tetőtere beépített, ahol tágas szoba került kialakításra, és (ahol pl. az alaprajzon megjelölt hálófülke fala szigetelésre, és) néhány egyéb dolog -- a ráköltött anyag költség és a belefektetendő munkák nyilván igény függő, -- a házon befejezésre vár.

A telken, a ház mellett álló fenyő miatt az egyébként megfelelő állapotú cserepezés igényel egy savas mosást, a tető egyik vége szegély lécezést, a tetőtér szigetelés egyébként megtörtént.
A hátsó fal rész még vakolatlan, elől csak részben befejezetlen a vakolás, a két (nem szükségszerűen) beépíthető, most bádog lemez tetővel fedett beton terasz burkolást vár,... valamint a belső lakótér végleges kialakítása is az új tulajdonos kedve szerint készülhet.

Alsó szinten nagy szoba /kb. 26 m2/, konyha zuhanyzó+ wc, a hibátlan fa gerendázat otthonos és meleg hangulatot áraszt, és a bejárat előtt betonozott, fedett, legalább 18-20 m2 terasz, a lakótér növelésére könnyen beépíthető és úgy, mint egy előszoba, a ház alsó szintjének lekóteréhez csatolható.
Ennek megosztott beépítésével bővíthető akár a fürdőszoba, akár a konyha is, -- amit meg az ajtó bővítésével, a nagy szobára jobban rányitva, s annak nappali-ebédlő funkciót adva, -- egy tágas, világos, amerikai konyhás, 3 ablakos helyiséggé alakítható.

A ház ezen ablakos oldalán is fedett, burkolásra váró betonozott terasz van, a rányíló ablak kihasználásával (szervíz-ablak) a konyha részből és egy kinti ebédlőasztal elhelyezésével praktikus kiülőt kapunk, ami mellett, vagy annak közelében az udvari sütügető is készíthető.

A fűtést a jelenlegi lakókiknak csupán egyetlen (!) vas kályha biztosítja kielégítően, átmelegítve az alsó szintet, az aránylag központban eljelyezkedő kémény falának melege, és a felszálló hő pedig a jól szigetelt fölső szintet is kellemesen temperálja, de az új tulajdonosnak módjában áll akár az utcában már meglévő gáz bevezetése, vagy takarékos és hatékony új-technológiájú (infra padló fűtés, Nobo-panelek, napelemes megoldások, stb) fűtésrendszerek kiépítése is.

A tetőtér két, össze nem nyíló helységeibe való feljutáshoz jelenleg egy /mozdítható, áttelepíthető/ lépcső vezet, a másikba egy stabil fém létra.

A jelenlegi állapot félkész, a lakhatást mégis kielégítően bizosítja, a végleges kialakítása pedig sok variációs egyéni elképzeléseknek ad teret.

Víz villany a házban, csatorna beállás, fúrt kút az udvaron, a ház előtt széles, több (3-4, talán 5) autó parkoltatására alkalmas utcafront. Jó a szomszédság: nyaralók és életvitelszerűen is lakott ingatlanok.
Egy fűtésrendszer kialakításával és a csatorna bekötésével (kb 15 méter a telekre már bevitt kiállástól), remélhetőleg egyszerűen családiházzá átminősíthetővé válik az ingatlan, --

Vagyis: ennek a hétvégi-háznak a megvásárlásával egy benn-lakás alatt is eszközölhető, ütemezhető és elvégezhető, a csatorna bekötésével, és a tetszés szerinti kialakítás befejezése után, rövid időn belül egy öszkomfortos és takaros, közel 100 m2 hasznos terű, szigetelten a piaci árban a mostani árnak közel a dupláját is megérő praktikus családi ház lehet majd az új tulajdonosok birtokában.

(A csatorna-csonkra való rákötés utáni átminősítéssel az új tulajdonosok, (amennyiben megfelelnek az igényt benyújthatók kritériumainak), jogosulttá válnak néhány, több milliós, nem visszafizetendő állami támogatás kihasználására is, -- erről természetesen egyénileg kell tájékozódni. )

Ár : 16,9 millió Huf

További információkért, vagy megtekintési szándékával hívjon bizalommal! -- a tulajdonosok minden komolyan vehető ajánlatot megfontolnak.

Nagy Z. Nándor
Lépj kapcsolatba a hirdetővel