Pócsmegyer, Surány

Eladó családi ház
Pócsmegyer, Surány
Alapterület
250 m²
Telekterület
1021 m²
Szobák
7 + 2 fél
Azonosító: 32472561
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
2001 és 2010 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
3
Fűtés
gázkazán, elektromos
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépített
Pince
van
Parkolás
udvari beálló

Leírás

CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Surányban a Szigeti úthoz és buszmegállóhoz közel, 1030 m2 telken eladó egy 30-as téglából épült, statikailag hibátlan 7 + 2 fél szobás, nagycsaládosoknak vagy többgenerációs lakhatásra alkalmas 250 m2 laóterű családi ház.

A szuterén lakrésze teljesen szeparált, külön-bejáratos, a kb 45 m2 lakótér áll előtér-nappali, konyha, fürdő-wc, és egy nagyméretű szoba. Az előtérből nyílik egy min. 15-16 m2 nagyságú, jelenleg tározónak használt helyiség, ami szintén szobává alakítható.
A nagyszobában van a pince (10-12 m2) lejárata, ami másmellett pl. egy házi borospincének kitűnően alkalmas.

A földszinten közlekedő, innen indul az emeleti lépcső, konyha-ebédlő, spajz, 1 kandallós nappali-szoba, egy tágas, világos nagy és egy fél szoba, zuhanyzós-kádas fürdő, bidével ellátott wc,
A szobákban laminált padló, a többi helyiség kerámia járólapos, a panoráma már erről a szintről is látható, a belmagasság 210 cm.
A ház riasztóval ellátott, jó állapotú fa nyílászárók.

Az emeleten 3 nagy és világos szoba, kettőhöz nem túl nagy, de kiüléshez elégséges erkély is tartozik, az egyikben beépített szekrény. Fürdő, wc, valamint egy fél szoba.
A dél és nyugati fekvés mind a két szinten világossá, a falakat és a plafont borító szép lambéria meleggé teszi a belső tereket.

A tulajdonosok egy még befejezetlen hozzáépítést kezdtek el a házon, aminek véglegesítésekor eldönthető, hogy a külön-bejáratú önálló lakrészt, vagy a földszinti lakótér megnagyobbítását szeretnék az új tulajdonosok. A választás opcionális, - ajtók beépítésével kivitelezhető.

A ház mellet, néhány lépésre a főbejárattól van egy masszív, két bejáratos, téglából késszült min. 24-25 m2 melléképület, ami most tározó, de nyilván más, műhely, kondi terem, stb funkció is adható ennek a helyiségnek.

A kert részben teraszosított, egy kb. 3-4 fokos nyugati lejtéssel, ami biztosítja a még föntebbről jövő víz elfolyását. Az udvaron kert csap, tetős kiülő, fából készült kocsi beálló, és még néhány tározó a kert szerszámoknak, kerékpároknak, és a kandallóhoz, vagy kinti sütögetéshez tárolt tűzifának.

A házban majd megegyezés szerinti ingóságok is maradhatnak, a beköltözéskor kisebb javítások eszközölhetők, ill. az új tulajdonosok elképzelései szerinti módosításokkal járó munkák, friss festés stb. egy gyönyörű otthont, kiváló többgenerációs /jelenleg is így van használatban/ lakhatást tesz lehetővé.

/A már kialakított (szuterén), ill. a föntebb befejezendő önállóvá is alakítható lakrészek könnyen és hosszútávra bérbe is adhatók, amennyiben nincs azonnal szüksége rá az új tulajdonosoknak, -- egy ilyen bevételi forrás segíthet a mindennapokban, pl. hitel-törlesztésben amíg kiskorúból önállóakká válnak a gyerekek, -- tekintve, hogy a fő lakótér még mindig tágas, kényelmes és komfortos./

Irányár: 72 millió Ft

További információkért a hét bármely napján hívjon bizalommal!

Nagy Z: Nándor
Lépj kapcsolatba a hirdetővel