Pincehely, Tolna megye Eladó telephely
Alapterület 445 m2
Telekterület 1400 m2
Azonosító: 33493502
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 967 Felfedés
Eladó telephely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Pincehelyen telephely eladó, ez két helyrajzi számon lévő ingatlan. Az ingatlanon van egy üzemrész, külön épületben iroda és szolgálati lakás, és raktár.
Kiváló lehetőség ipari tevékenységnek, telephelynek, raktárnak, de akár lakások kialakítására is ideális.
Az ingatlan előtt kamionok beállására is alkalmas, tér.
Pincehely nagyközség Tolna vármegyében, a Tamási járásban. A település területén áthalad a 61-es főút, illetve a (Budapest–)Pusztaszabolcs–Pécs-vasútvonal. Sárszentlőrinc-Nagyszékely felől a 6312-es út, Kölesd-Gyönk-Keszőhidegkút felől a 6313-as út vezet Pincehelyre, Ozorával pedig a 6408-as út kapcsolja össze a községet. Pincehely vasútállomás ez utóbbi út közelében helyezkedik el, az állomás közúti megközelítését az abból kiágazó rövidke út biztosítja.
TISZTELT VÁSÁRLÓ! Hitelre van szüksége? Mi segítünk! Díjmentes hitelügyintézés, személyre szabott, konstrukciók hitel ügyintézéssel is tudom segíteni az ingatlan megvásárlásában!! Irodánk ügyvédi háttérrel rendelkezik.
Jöjjön el , nézzük meg együtt és szeresse meg a települést , a környezetet, és az ingatlan !

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pincehely, Tolna megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 65,17 ezer Ft/m²
Tolna megye 105,75 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 967 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch