Bezárás

Pincehely, Kossuth Lajos utca

Eladó családi ház
Alapterület 230 m²
Telekterület 1 600 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
06 30 598 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota közepes állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás utcai
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás udvari beálló
Pincehely központjában eladó egy egyedi építésű, több mint 230 m2-es családi ház. Az ingatlanban 5 szoba (+ hatalmas előtér), fűrdőszoba, konyha, spájz, és egy több mint 40m2-es műhely is található (3 fázisú áramellátás biztosított).

A közel 1600 m2-es telken gyümölcsös, kert és állattartásra használható melléképületek is helyet kaptak, a ház alatt pedig pince húzódik. A fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, míg a melegvizet elektromos bojler biztosítja. Mivel a ház a település központjában helyezkedik el, közvetlen szomszédságában több élelmiszerüzlet, gyógyszertár, - 300 m-es körzetben pedig - iskola, templom, orvosi rendelő és cukrászda is található.

Bár az épület felújításra szorul, rengeteg lehetőséget rejt magában: alkalmas lehet egy vagy több üzlethelyiség kialakítására, nagyobb teret igénylő üzleti tevékenység folytatására, de egy nagyobb család számára is kényelmes és tágas otthonként szolgálhat. Ugynakkor igazi vidéki rezidenciának is kiválóan alkalmas, köszönhetően Pincehely festői szépségű adottságainak, és a 15 km-re fekvő Tamási méltán híres termálfürdőinek.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 598 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk