Pilisborosjenő, Malomdűlő Eladó családi ház
Alapterület 220 m2
Telekterület 1500 m2
Szobák 6
Közvetítői azonosító: COM 3325698 Azonosító: 32515186
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 432
Eladó családi ház
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2022
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés megújuló energia, mennyezeti hűtés-fűtés
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség 35 E Ft
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2022
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés megújuló energia, mennyezeti hűtés-fűtés
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség 35 E Ft
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs
Leírás

Eladó házak a Malomdűlőben! Déli fekvés, gyönyörű pilisi panoráma! 150 - 540 m2-ig.
Választható építési stílusban!

Hívjon a részletekért!

Bővebb leírást a honlapunkon talál. malomerdoerdeilak hu.
A projekt részletesebben:

1.A Malomerdő Villapark l. ütemében eladó 1500 - 2000 m2-es telkek és házak.

A környezet bemutatása:

A Pilis Budapest felé eső kapujában a Fehér hegy és Vendel hegy lábánál található az elkülönült fejlesztési terület.
Északról a lankás déli domb oldalakat a Duna Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó Natura 2000-es védettség alá eső tölgyesek ölelik körbe.
Délkeleti irányban további lakócélú, illetve sport és oktatási célú fejlesztési övezeteket jelöl ki a hatályos Helyi Építési Szabályzat.
Nyugatra egy elvékonyodó hétvégi házas telekcsoport húzódik a Háziréti Horgásztóig.
Az ingatlanok nagy értéke a déli irányban nyíló panoráma a Háziréti Horgásztótól induló patak melletti füzesekre, majd azon túl a Solymárhoz tartozó mezőgazdasági művelés alatt álló Posta Földekre és a solymári hegyekre.

A Telepítési Terv célja:

A Telepítési Terv és azon belül a Beépítési Terv célja, hogy a magasabb szintű országos, és helyi építési szabályokat kiegészítse és pontosítsa, továbbá az épületek beépítési helyének, magasságának, a tetők dőlésszögének meghatározásával, valamint az erdei környezethez illeszkedő egységes anyaghasználattal elérje az épületek harmonikus tájba illesztését és meghatározzon olyan stílusjegyeket, amelyek egységes karaktert biztosítanak a fejlesztési területnek.

Az épületek elhelyezésének szabályai

A Beépítési Terv biztosítja, hogy az egyes telkek beépítése ne hozzon hátrányos helyzetbe más telkeket, minden tulajdonos egyformán élvezhesse a természetes és az épített környezet előnyeit.
A 120 telket a Bécsi útról nyíló 2 Km hosszú 16 m széles Téglagyári gyűjtőút tárja fel. Erre csatlakozik be egy ponton a az ingatlanokat ellátó 12m széles, 3.2 Km hosszú Malomdűlő Kft. tulajdonában lévő belső úthálózat.
Az utak mindkét oldalán 5-5 méter közösen művelt előkerti sáv kerül kialakításra, így a lakó épületek minimum 22 méterre lesznek egymástól, ami tágas, zöld utcaképet biztosít.
Az utcakép rendezettségét azzal érjük el, hogy az előkerti határvonal egyben építési vonal is, azaz az épületek utcai homlokzatát ebben a vonalban kell kialakítani.
Sem az utakon sem az előkertekben, 4 m-nél magasabb növényzet nem telepíthető.
Az utak lejtő felőli oldalának épületek magassága az 5 m-t nem nem haladhatja meg kivéve egy a tetőteraszt ellátó maximum 30 m2 alapterületű épületrészt.

A terület lejtése, az épületek elhelyezése és a fenti magassági korlátozások együtt biztosítják valamennyi építtető számára egyformán a Malom Erdő Villapark projekt három fő értékét, a természeti környezetbe ágyazottságot, a panorámát és az intim lakókertet.
Az oldalkert és a hátsókert 3-3 méter, ami az OTÉK általános előírásaihoz képest az épületek szabadabb elhelyezését teszi lehetővé.

A beépíthetőség mértéke

A telkek mérete 1500 m2, ami a 15% beépíthetőséget alapul véve 225 m2 bruttó beépítést tesz lehetõvé.
Az egyedileg tervezett épületek bruttó szintterületi mutatója 30 %, így a pinceszinttel akár 450 m2- nél nagyobb villák is építhetők.

A Beépítési Terv épület karakterre vonatkozó előírásai

Az erdők által körülölelt fejlesztés karakterét a beépítési terv egyértelműen a lejtőre simuló, lapos jellemzően zöldtetőkkel fedett, ritmusosan tagolt, de egyszerű tömeg formájú épületekkel határozza meg.

Az épületek négyzetrácsos tartószerkezetei egymásra fektetett téglalapokká állnak össze, ami a nagy minimál üvegfelületekkel együtt egységes karaktert biztósít az egyedileg tervezett épületeknek.
Ezt erősítik a fa és kőhatású homlokzati felületek, valamint, hogy a tetőkre az épületek energia igényét 100%-ban biztosító egységes külső megjelenésű napelem rendszert kötelező telepíteni.
Az utcafronton 5 m-es zöld sávot nem lehet lekeríteni, kizárólag a kocsi behajtók és a maximum 100m2-es beállók, valamint a közművezetékek és berendezések elhelyezésére szolgál.
Kizárólag legfeljebb 1,2 m magas vadhálós kerítést lehet zöldsövénnyel együtt telepíteni az oldalsó és a hátsó telekhatárokon, kivéve az erdő felőli telekhatárokat ahol 2 m megengedett.
Pinceszint a fölső, alagsori szint az alsó telkeken építhető.
Legfeljebb 10 m2-es szaletli valamint növénytámfalak a kertekben elhelyezhetők.
A telkekre hulló csapadékot lehetőleg sík, minimum 20 cm-es lábazattal, vagy a terepkiakakítással kell megtartani és szikkasztani.

Gépkocsik elhelyezése
Legalább két személygépkocsi elhelyezését az út mellett vagy a telken belül kell biztosítani. Az ideális lejtésből adódóan a gépkocsi tárolására teljesen nyitott beállót, pergolával fedett, nyitott tárolót, szintben kialakított gépkocsi tárolót, vagy a telek alacsonyabb fekvésű részéről megközelített épület alá nyúló garázs is létesíthető.

Infrastruktúra ellátás

Út, Közművek

A telkek a 3.2 Km hosszú, 12 m széles, közforgalom számára megnyitott magánútról közelíthetőek meg. Az építkezések idejére az útra 30 cm beton és andezit őrlemény útalap kerül felhordásra.
Az építkezések befejeztével épül ki a végleges út felület. A remixeléssel történő stabilizálást követően a meredekebb utak aszfalt, a többi út térkő burkolatot kapnak.
Ezzel együtt az utak egyik oldalán a felszíni vízelvezetés kőből épített folyókái, a másik oldalán pedig a kiemelt útszegély és járda épülnek.
Az ingatlanok vízellátására a víz gerincvezetékek lefektetésre kerültek és a lakó övezetre vonatkozó előírások szerint szükséges tűzcsapok is kiépültek.
A keletkezõ szennyvizek tisztítását EU kompatibilis, aktív, évi 500m3 kapacitású maximum 4 házanként telepített tisztítóberendezések végzik. Ezek tervezését, engedélyeztetését, telepítését és karbantartását a fejlesztõ biztosítja.
Az áramellátás az utcákban lefektetett 0,4 KW-os földkábel hálózatról történik.
Az utak megvilágítását az azok mentén telepített villanyoszlopokról 50w-os led lámpákkal tervezik.

Az épületek energiaellátását az elektromos hálózatra oda-vissza mérő órával csatlakozó napelemes rendszerrel és víz-levegős hőszivattyúval kell biztosítani. Ezeket úgy kell méretezni, hogy az épületek éves energia igényét teljes egészében fedezzék.
Az utak felszíni víz elvezetését az útszéli folyókák és vízelvezető árkok biztosítják.
A telkekről csapadékvizet az utakra kiengedni nem lehet, minimum 20 m3-es esővíztároló kötelezően létesítendő.

Ha érdeklik a részletek, hívjon bizalommal a hét bármely napján és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pilisborosjenő, Malomdűlő
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 950 ezer Ft/m²
Pilisborosjenő 950 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 950 ezer Ft/m²
Pilisborosjenő 950 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, újszerű, új építésű eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 432
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch