Pécsvárad, Baranya megye

Eladó telephely
Alapterület 2 225 m²
Telekterület 7 552 m²
Ár 222,2 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 339 ···
dr. Németh Norbert
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Pécstől Észak- Keleti irányba, 18 km távolságra Pécsváradon, családi házas és ipari környezetben, a 6-os főúttól, és az M6 autópályától nyugat irányba, egy 7552 nm nagyságú, szabályos négyszög alakú telek, és a rajta szereplő 2225 nm alapterületű, 1970-ben épült gyártóüzem ELADÓ!
Az utóbbi években több fejlesztés is történt az üzemben, mind technológia, mind az épület bővítése tekintetében. A téglaépítésű üzem beton- téglasáv alappal rendelkezik, betonozott járda határolja.
Az udvar túlnyomó része betonozott, ahol járműparknak a parkíroztatására, valamint annak műszaki karbantartására is van lehetőség egy külső könnyűszerkezetes szerelőaknás műhelyben. A telephely alkalmas 40 tonnás nyerges kamionok fogadására.
A gyárépület belmagassága helyenként eltérő, körülbelül 3.5-4.5 méter közöttire tehető. Az üzem irodáit, és koedukált öltözői, valamint a meleg vizet központi gázkazánnal fűtötték fel, mely nem képezi a kínálati ár részét.
Az épület a kialakításának köszönhetően több üzleti tevékenységre is alkalmas lehet, a beépített hűtőkamrák pedig növelik a lehetőségek számát.

A bővebb tájékoztatásért, keressen az elérhetőségeim egyikén!
Az ingatlan irányára tartalmazza a 27%-os Áfát!

A szomszédos telken épült családi ház/iroda szintén ELADÓ! Amennyiben a vevő igényt tart mindkettőre, akkor annak csomag ára bruttó 241 300 000 forint.


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

dr. Németh Norbert
A referens összes hirdetése
06 30 339 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?