Pécs, Teréz utca

Kiadó étterem, vendéglő
Pécs, Teréz utca
Ár havonta
200 ezer Ft
Alapterület
294 m²
Azonosító: 32123876
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
van
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
60 hónap

Leírás

A történelmi belváros szívében Teréz u. 4. szám alatt található (Aranykacsa étterem), nagy múltú étterem közvetlenül a tulajdonosi körtől kiadó. A négy szinten elhelyezkedő épület teljes körű felújításra került 2003-ban. Jelenleg is prosperáló ( a pandémia miatt zárva tartó) vendéglátóhely sok lehetőséget ad új hasznosítójának.
BÉRLETI LEHETŐSÉGEK:
A földszinti meleg konyhás, két teremből és kiszolgáló részekből álló, összesen 242nm alapterületű egységhez szervesen kapcsolódik a középkori pincében kialakított 52nm-es Vinárium és bor-trezor. Együtt 294 nm .Az étterem piaci pozícióját tovább erősíti, hogy a szomszéd telken nyílt szálloda , wellness részleggel, étterem nélkül!
A 2. szint a nagyteremből kényelmes belső lépcsőn az éttermen keresztül közelíthető meg. Nagy létszámú rendezvények befogadására is alkalmas a külön pulttal, szociális helyiségekkel rendelkező 164 nm es „U” alakú vendég-váró térrész , tető terasszal.
1.) Bérleménybe a földszintet (a vináriummal, ) vagy a második szinttel együttesen kínáljuk.
BÉRLETI DÍJAK AJÁNLATA:
Földszint +boros pince: 294,40 m2 Garantált bérleti díj 200 ezer Ft/hó + bevételéhez kötött bérleti forgalom arányos díj, megegyezés szerint. A bérleti díj nem tartalmazza az ingatlan eszközeinek, berendezési tárgyainak a használati díját és a közüzemi költségeket! Áfa körön kívüli.
2.) Emelet 168 m2 egyterü helyiség illemhelyiségekkel. Megközelítése az éttermen keresztül lehetséges. Bérleti díj: 220 ezer Ft/hó + áfa + rezsi költségek.
Az ingatlan részenként vagy egyben történő bérbeadás útján történő hasznosítása határozott időre (5 + 5 év) tervezendő , Lehetőség van az ingatlanegyüttes vételére is .
3.) Tetőtéri szint: lakás, mely irodaként és tárolóként funkcionál 81 m2, jelenleg nem bérbe adó . Kérjen további infót.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel