Bezárás

Pécs, Tildy Zoltán utca

Kiadó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 100 m²
Ár havonta 220 000 Ft
  • Térkép
Lukács Ádám
06 70 432 ···

Kiadó egyéb vendéglátó egység

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 2 év
Pécs Kertvárosi részén önálló, többcélú üzlethelyiség/iroda kiadó!

Minősítése alapján üzlet, illetve irodai funkciókat lát el, azonban paramétereit tekintve bárminemű kereskedelmi és vendéglátóipari tevékenységre kiválóan alkalmas.

Nemrégiben részleges felújításon esett át, sor került az épülethez tartozó telekrész és betonozott sáv rendbetételére, a nyílászárók üvegezésére, mázolására, rácsozására, új biztonsági bejárati ajtót kapott, illetve, az illemhelyiségek új szaniterekkel lettek ellátva, és az új elektromos hálózat kiépítése is megtörtént. A komplett tetőhéjazat 4 éve lett felújítva.

Az ingatlan régi távfűtő rendszere megszüntetésre került, és új, nagy hatékonyságú, energiatakarékos elektromos rendszerre lett cserélve, azonban igény esetén a Távfűtés bármikor visszaállítható.

A vízellátást a vezetékes városi vízszolgáltató, vagy igény szerint a saját 14 méteres vízállású fúrt kút biztosítja.

Elosztását tekintve belső két szintes. Alul két különálló, egy nagyobb és egy kisebb, külön-külön bejárattal rendelkező helyiség-fogadótér kapott helyett, melyek belül egybenyithatóak, átjárhatóak, továbbá a hozzátartozó Női-Férfi illemhelyiségekből és raktárból áll. A felső szinten egy egybefüggő természetes fényforrással és megfelelő belmagassággal kialakított kb. 25m2-es galéria áll rendelkezésre, mely kiválóan alkalmas vendégek elhelyezésére, raktározásra vagy bármilyen egyéb célra. Így akár 2-3 egymástól független tevékenység is működtethető az épületen belül.

Kiváló, közvetlen lakóövezeti elhelyezkedése révén, bármilyen üzleti tevékenység számára, jövedelmező lehetőséget biztosít.

Azonnal birtokba vehető!

ÁR: 220.000 Ft

További információ telefonon.

Azonosító: K2046

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 432 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk