Pécs, Baranya megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 650 m²
Ár 99 millió Ft
  • Térkép
Szilvasi Harry
06 20 931 ···
Global Hungary
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Eladóvá vált a Mecsek egyik gyöngyszeme!

A festői környezetben levő Gilice Panzió és Étterem kiváló befektetési lehetőségként szolgál. Egy kellemes, bejáratott vendéglátóhely, mely szinte egész évben telt házzal működik. Nem véletlen, hogy rengeteg visszatérő vendéggel bír, mert a vezetőség a kezdetektől fogva azon dolgozik, hogy az extra kívánságokat is figyelembe véve minél komplexebb szolgáltatást nyújtson.

A panzió nem csupán a pihenni vagy étkezni vágyók igényeit elégíti ki, hanem ballagások, diplomaosztók, esküvők helyszínéül is szolgál. A többéves tapasztalat és befektetett munka hatására szinte minden hétvégére jut valamilyen rendezvény.

A tulajdonosok és a személyzet méltán büszke arra, hogy olyan elismeréseket érdemeltek ki, mint például a oldal „Kiváló szálláshely”, vagy éppen a „Kitűnő szálláshely” díját.

A Panzió összesen hét szobával rendelkezik, melynek mindegyikéhez fürdőszoba is kapcsolódik. Ebből egyik franciaágyas, két szoba három ágyas, míg négy szoba pedig két ágyas. Étterme 120 fő befogadására alkalmas, de tavasztól őszig a panzió hangulatos kerti része is nyitva áll, melynek révén további 60 főt tud vendégül látni.

Elkerített, zárt parkolóval rendelkezik, ahol 20 autó beállására van lehetőség.

Pécs 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa volt. Máig Magyarország egyik legrégibb, műemlékekben is gazdag települése, a dél-dunántúli régió közigazgatási és szellemi központja. Egyetemváros, s mind a magyar, mind a külföldi turisták egyik legkedveltebb célpontja. A Gilice Panzió és Étterem többek közt emiatt is kivételesen jó befektetési lehetőség, mert a benne rejlő lehetőségek kiaknázásának csak a csillagos ég szabhat határt!

Elsősorban azoknak ajánlom, akik egy már bejáratott, jól működő vállalkozást keresnek!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Szilvasi Harry
A referens összes hirdetése
06 20 931 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?