Pécs, Rákóczi út 24-26.

Eladó étterem, vendéglő
Pécs, Rákóczi út 24-26.
Alapterület
237 m²
Azonosító: 32216724
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

For english please scroll down

Tulajdonosi hírdetés - Pécs-Belvárosában, központi helyen, bármilyen üzleti célra használható, 237 nm-es ingatlan eladó, mely korábban széles körben ismert és közkedvelt étterem volt, egy kézben 30 évig. Jelenleg is étteremnek berendezett.

Többfunkciós, akár értékesítés, szolgáltatás folytatására is alkalmas, éttermen túl például üzlet, bemutatóterem, irodák, tb-s- vagy magánrendelők is megvalósíthatóak.

Mérete, leírása: Az épületi ingatlan 237 nm. Az 53 nm kerthelyiség/terasz kizárólagos használatban van. Továbbá az épület padlásán nagy tároló tartozik hozzá. 
Az ingatlan tehermentes.
A vendég/ügyféltér és terasz déli fekvésű, napos.

Kifejezetten frekventált és jól elérhető belvárosi lokációban található a Zsolnay szobornál, s mivel a forgalmas belváros közepén, de az Iparosház déli oldalán helyezkedik el, így hangulatos, csendes. Parkolás közvetlenül elötte lehetséges.


Étteremként történő folytatása megoldott, teljes berendezéssel történhet az átadás, melyből sokmindent meg lehet tartani. Amivel érdemes foglalkozni az a konyha gépi fejlesztése, kisebb javítások és a vendég toalettek felújítása, festés. Apróbb fejlesztéseket érdemes elvégezni, melyet a vevő elképzelt, kialakítandó arculata és konyhaigénye egyébként is indokol! Az alap kiváló: mind az ingatlan, az elhelyezkedése, és az elrendezése, csatolva. 
Éttermi továbbvitel esetén az új tulajdonosnak lesz még egy további lehetősége az Iparosház nagytermének alkalmankénti igénybevételére, ahol kifejezetten nagylétszámú rendezvények, bálok is lebonyolíthatóak, a catering így helyben biztosítható! Ez a lehetőség más tevékenység esetén is adott.

Irányára: 79,9 M Ft (228e Euró) 
A berendezés nem árképző, az irányár az ingatlanra vonatkozik. Végső eladási ár és a berendezés megegyezés kérdése.

Megtekintéshez egyeztetés szükséges.

Megvásárlási lehetőségek:
- Lakóingatlan beszámítása alapvetően nem cél, de mérlegelésre kerülhet ajánlat függvényében
- Hitelre való megvásárlás lehetséges


!!! INGATLANKÖZVETÍTŐK !!! ajánlatait KIZÁRÓLAG ÜZENETBEN várom, eladott vendéglátó ingatlanok, nagyobb üzlethelyiségek értékesítéseinek referenciáival!! Ha nem rendelkezik ilyennel kérem ne raboljuk egymás idejét, ez nem egy lakás... E-MAIL!!!!! HA felkeltette érdeklődésemet és szükségesnek érzem, fogom keresni.
Kérem ezt tartsák tiszteletben! Köszönöm.IN ENGLISH:
The property would be suitable for any type of business.
Iconic, well known restaurant in the downtown, fully equipped with huge gastronomy past in Pécs for sale, even with prompt reopening opportunity. It was counted in the city between the most popular restaurants for 30 years.
Property size is 237 qm. and 53 qm terrace with exclusive use + storge space in the attic.
Located near statue of Zsolnay in the Iparosház building's inner courtyard.
Because of its downtown location and its good reputation it holds a great value for investment and opportunity of gastronomy or other business.

Target price: 228,000 EUR

Please get in touch with me via your hungarian advisor/partner/lawyer.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély