Pécs, Szőlész dűlő

Eladó lakóövezeti telek
Pécs, Szőlész dűlő
Telekterület
1320 m²
Közvetítői azonosító: COM PH1837
Azonosító: 32224221
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
30%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

Pécsett Ürögi városrészben található Szőlész dűlő, nagyon csendes, senkitől sem zavart részen, összesen 1320 m2 nagyságú, és a városban is egyedülállóan szép, örök és zavartalan panorámás, belterületi építési telek gazdasági társaságtól eladó. Valamennyi közműre a rácsatlakozási lehetőség biztosított, az ingatlanon ugyanakkor felépítmény nem található.

Az ingatlan a Pázmány Péter utcától nem messze, végig aszfaltos úton közelíthetők meg. A telek alakja, valamint a hatályos építésügyi előírások alapján tökéletesen megfelel egy hangulatos és nagyméretű családi ház megvalósítására, a beépíthetőség maximum 30 %, míg az építmény magasság 4,5 méter lehet.

FONTOS: miután a tulajdonos gazdasági társaság, a hirdetésben szereplő összeg nettó ár, amelyre még rá kell számolni a 27 %-os ÁFA tartalmat, így kerekítve bruttó 15 mFt a fizetendő vételár. A fényképek az aszfaltos útról készültek. Az ingatlan K felé lejt, a térképmásolat tanúsága szerint több szintvonal is található rajta, így a tervezés és kivitelezés során támfalak létesítésére kell felkészülni. A képek készítésekor az ingatlanon meglehetősen sűrű bozót és egyéb aljnövényzet burjánzott.
A(z) StudentHousing weboldala