Bezárás

Pécs, Nagypostavölgy alsó

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 2 000 m²
Ár 5,4 millió Ft
  • Térkép
06 30 605 ···
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Nagypostavölgy-alsó utcában Postavölgy központi részén eladó 2 db 1 000 nm-es telek. A két telek elsősorban egyben eladó. A vételár a két telekre összesen értendő. Az új tulajdonos dönthet úgy, hogy később az egyik felét értékesíti, vagy kertként hasznosítja. Mindkét telekre építhető lakóház.

Az alsó telek utcafronti, az eleje viszonylag sík, a másik fele teraszos kialakítású, a teraszokon gyümölcsfák vannak (cseresznye, meggy, kajszi). Nappali és vezérelt áram van, digi optikai kábel a telken szélén megy végig, víz, gáz, tűzivíz az utcában a kerítés mellett. Egy kis épület is van a telken, ami kertként történő hasznosítás esetén szerszám tárolásra alkalmas, vagy építés esetén bontandó. A telket a főúttól (Postavölgyi út) egy zöldövezeti rész választja el, ahol egy patak is folyik, tehát nem a forgalmas főút mellet helyezkedik el. Buszmegálló 100 méterre van.

A felette lévő másik telek eleje teraszos kialakítású, felső része sík, gyönyörű örök panorámás kilátással a Mecsekre és a városra. A telek mellett egy rét, és fenyőerdő is található, igen nyugalmas hely.

A telkek külön is megvásárolhatóak, ebben az eseteben a vételár: alsó telek: 3,5 M Ft, a felső telek 2,5 MFt.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 605 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?